2777
2789
عنوان

خارش واژن دارم یه حالت التهابی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 27 پست

نوار بهداشتیت مارکش عوض کن ،یوقت مشبک استفاده نکردی ..من با فوم سی گل میشورم اونم خیلی کم شاید ماهی یکی دو،یار ،چون باعث خشکی واژن میشه،سعی کن بعد حمومسشوار بگیری ،هر بارم میری توالت بعدش خودت خشک کن ..لباس زیراتم با صابون بشور

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نوارحساسیت ندارید؟وگرنه موقع پری اگه عفونتی هم باشه تمیزمیشی....من سرهردوبارداری عفونت داشتم وقتی ...

نمیدونم فقط خارش شدید میگیرم و کشاله های رانم جوش میزنه ممکنه به خاطر حساسیت باشه؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

چند مدت یکبار از ژل استفاده میکنی؟

* لطفا ریپلای نزنید *عزیزان منظورم از گشتن زمان هایی مثل امتحان هست که با دست سر تا پا هارو میگردن. اگر توضیحم کامل نیست میتونید ادامه تاپیکو بخونید و متوجه منظورم بشید😐ممنون

اگه دستمال نخی نو دم دستت داری بزار یاازاین کهنه های بچه شب موقع خواب اصلا نوار نزار.شرتتم مرتب بشور تو پریودی پماد و ژل بهداشتی نزن فعلا بعد تموم شدنش استفاده کن

ن فقط بیرون رفتن

عنبر نسا رو امتحان کردی؟؟خیلی خوبه من هر سری بعد از عفونت عنبر نسا دود میکنم عالیه عفونتم کامل از بین میره

یه دوره اگر عفونتت شدیده مثلا یک دوره ی یک ماهه صبح و شب عنبر نسا دود کن خوب خوب میشی

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!