2777
2789
عنوان

منی ک فکر میکردم

44 بازدید | 2 پست

منی ک فک میکردم رفاقت یعنی خونواده با تمام وجودم سعی میکردم حالشونو خوب کنم با کارام بخندونمشون خیلی اعتماد میکردم بهشون مث خونواده ام دوسشون داشتم شایدم بیشتر عین کف دستم صاف بودم باهاشون تو شرایطم بدم تو شرایط خوبم در جریانشون میزاشتم صبحت میکردم باهاشون از خودم مهم تر بودن برام ولی فهمیدم اشتباه کردم کاش اینجوری رفتار نمیکردم .... خیلی از ادما درسای خوبی ب ما میدن اینک ب هیچکی اعتماد نکنیم درد و دل نکنیم در جریانش نزاریم برا همه چی و بنظرم چیزی ب اسم رفاقت وجود نداره 🙂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

رفیق داریم تا رفیق

رفیقی ک به ظاهر خیرخواهت باشه و درواقع میخواد سر به تنت نباشه این دشمنته

رفیقی هم هست که حتی اگر موفق ترش باشی بازم خوشحال میشه و ارتباطشو باهات عمیق تر میکنه و از موفقیتت بهره میبره

و اینکه بگم بله درست چیزی به اسم رفاقت واقعی وجود نداره یا اینکه کم یابه ، همین طور عشق و عاشقی »

رفیق داریم تا رفیق رفیقی ک به ظاهر خیرخواهت باشه و درواقع میخواد سر به تنت نباشه این دشمنتهرفیقی هم ...

من ۱۸ ساله زندگیمو گذاشتم پای ی رفیق و عین خواهرم بود برام

همیشه پیش هم بودیم حالا ک قراره ازدواج کنه رفته خرید ب من نگفت و پنهون کرد ازم و خودمم فهمیدم انکار کرد با اینک همون روز دیدمش

انتظار نداشتم من کلی ذوق کردم براش ب فکر لباسو و آرایشگاه و همه چیزش بودم انقد ذوق کردم برا اون ک برا خودم ذوق نکردم ولی چی...

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.