2777
2789
فک نمیکنین خیلی غیر منطقی دارین میگین ؟ یا شایدم به شما اشتباه منظور رو رسوندنادمی ک ۸ ساعت در روز س ...

ارایشگره

پس رفت و امدش اجازه خاصی نمیخاست

چندسالم بود سالن میرفت میشناسمش

الانم دانشجو هست

کار نشد نداره

وقتم ازاد زیاد هست باید استفاده کنی

الان من شرایطم تاپیکای قبلم هست بازم وقت هست خودم نمیخونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درست گفته..اونها بیشعورن که خندیدن..به نظرم حداقل برای بیهوشی و فیزیو این چیزافکر کن

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

فیزیو رتبش با پزشکی یکیه

حالا یه چی پایین ترم خوبه..هرچی شد

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

عزیزدلم حق داری ناراحت شوی، حرف خوبی نزده.....ولی من دوستم بچه داشت تونست قبول شود......شما هم امسال ...

میشه شرایط دوستتون بگین بچش چند ساله بود چند ساعت در روز مطالعه داشت اینا

درست گفته..اونها بیشعورن که خندیدن..به نظرم حداقل برای بیهوشی و فیزیو این چیزافکر کن

فیزیو و بیهوشی شهر مون نداره . اگه فرهنگیان سی بشه به فرهنگیان هم علاقه دارم

من متاهل بودم کنکور دادم صادقانه پایه درسی توی تجربی خیلی مهمه باید خیلی زمان بزارید واقعا شب وروز تلاش کنید ...

قبولی فرهنگیان خیلی راحت تراز پیراس

....این کاربری تعلیق داعم است..

سلام وقتتون بخیر چی قبول شدین و چند ساعت مطالعه داشتین

من چندسال پیوسته خوندم حقیقتا بین 8تاده ساعت پیوسته میخونم یعنی حتی عیدم میخوندم ترازام 8800شد ویکی از رشته های توانبخشی رو زدم

....این کاربری تعلیق داعم است..

فیزیو و بیهوشی شهر مون نداره . اگه فرهنگیان سی بشه به فرهنگیان هم علاقه دارم

تو بخون..هرکدوم شد..اگه علاقه داری حتما پشت کار داشته باش..سرد نشو