2777
2789
من نگفتم مادر فضول همین جناب اومد در کمدمو باز کرد کتابا دی. خلاصه داستان درازی داره . بعد امشب اوم ...

حالا کتابها رو دید

دیکه نفهمید که برای پزشکی میخونی

روی کتابها که ننوشته واسه چه هدفی هست یا بگو از قبل بوده یا بگو اصلا پرستاری میخوام بخونم

واقعا هم شرایط شما خیلی خیلی سختتره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی من اینرس دارم قبول بشم بچمو کجا بزارم اصلا به زندگیم میرسم

نگران نباش حالا تا زمانش نرسیده فکرشو نکن ، این چیزا حل میشه

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

دوستم هم شوهر داشت هم بچه هم سرکار میرفت برای پول کتاب و....امتحان نظام جدید اینام فک کنم داد چندسال ...

بچش چند طاله بود واقعا الان میرسه به زندگیش میشه بیشتر بهم بگی 😍😍

دوستم هم شوهر داشت هم بچه هم سرکار میرفت برای پول کتاب و....امتحان نظام جدید اینام فک کنم داد چندسال ...

فک نمیکنین خیلی غیر منطقی دارین میگین ؟ یا شایدم به شما اشتباه منظور رو رسوندن

ادمی ک ۸ ساعت در روز سرکار میره و حداقل ۱ ساعت در مسیر رفت و امده بقیش یا داره غذا میپزه یا حمومه یا یه چیزی میخوره یا بچه نگه میداره.خودشو بکشه ۲ ساعت تایم خالی داره. با ۲ساعت به یه درس بیشتر نمیشه رسید !

بعدم تایم امتحانای نهایی مرخصی سه هفته ای کدوم سرکاری میده اخه

خدایا شکرت❤️

حالا کتابها رو دید دیکه نفهمید که برای پزشکی میخونی روی کتابها که ننوشته واسه چه هدفی هست یا بگو از ...

من نگفتم پزشکی ولی خب رستم تجربیه هرکیم تحربی میخونه پزشکی مبخواد رسما اومدن مسخرع کنن برن

من الان که. دانشگام خیلی راحت ترم 😅

واقعا😐 رشته ت چیه

پس چرا من فقط خدا خدا میکنم نیوفتم😂💔

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

فک نمیکنین خیلی غیر منطقی دارین میگین ؟ یا شایدم به شما اشتباه منظور رو رسوندنادمی ک ۸ ساعت در روز س ...

حالا مامایی دولی رتبه انچنانی نمیخواد

ولی امتحانات نهایی خیلی مهمه

۶۰ درصده

اخه بعد همه خندیدن بیشتر به دلم کار کرد

ای بابا اگه بخوای حساس باشی پس فردا جز کادر درمان بشی چی

اینقدر تحقیر میشی تو بیمارستان و ... توسط همین مردم که همیشه طلبکارن از پزشک و پرستار و همه

کاردرمانی من شیمی وریاضی ندارم اصلا بیشترش زیسته 🤗🤗

اها ، من پزشکی ، میدونی ترم ما از آبان شروع شد خیلی فشرده شد نصفش هم تعطیل شد منم اصن نمیدونستم دانشگاه چطوریه و چقدر درسا زیادن ، الان که امتحانا شروع شده توش موندم 😭🫂