2777
2789
عنوان

وضعیت من نسبت به هم سنام چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 26 پست
من 23 سالمه دخترم هیچی از خودم ندارم🫥

من پسرم فرق میکنم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

ماشین برای استفاده و راحتی خودت هست.اون بچه ندید بدید که ماشین استوری می کنه بهتره با همون اسباب باز ...

ممنون

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفروش پیش خرید کن رانا که زیادم فرق نداره

چطوری؟

اون که خوبه من میخام پرایدم رو استوری کنم

نم درکتون نمیکنم کلا 😂

بنظرم همونی هم که بنز داره استوری کردنش کار مسخره ای

ولی شما هر کاری حالتو خوب میکنه همونو انجام بده

نم درکتون نمیکنم کلا 😂 بنظرم همونی هم که بنز داره استوری کردنش کار مسخره ایولی شما هر کاری حالتو خو ...

من تازه ماشین گرفته بودم

یه سره عکسشو اینجا میزاشتم

کل نی نی سایت فهمیدن ماشین گرفتم

شماخیلی موفقی هم سربازی رفتی هم سکاری ..تازه اولشه انشاالله بازم پیشرفت میکنی...اون اقاپسرباپول خودش ...

نمیدونم خبر ندارم

فقط میدونم ۲ سال از من کوچیک تره

همش در حال گشت و گذاره

لباس های آنچنانی

من پول ندارم تا آرایشگاه برم

خیلیم فرق نمیکنه تو این دوره زمونه دخترام پا به پای پسرا دارن کار میکنن ولی خب میفهمم منظورتو

بله میدونم کار میکنن

ولی خب میزان علاقه پسرا و دخترا به ماشین شاید ۸۰ به ۲۰ باشه

شاید یه دختر واسش مهم نباشه ماشین نداره

ولی برای پسر نه

میخوای ارامش داشته باشی هیچ وقت خودتو با کسی مقایسه نکن،همسرم زمان ازدواج سی سالش بود و فقط یک پارس داشت!الان خداروشکر اوضاعمون خوب شده..

راستی به یک شغل اکتفا نکن فکر خرید و فروش یا یک کار ازاد باش..موفق باشید.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
میخوای ارامش داشته باشی هیچ وقت خودتو با کسی مقایسه نکن،همسرم زمان ازدواج سی سالش بود و فقط یک پارس ...

انشالله خدا بهتون برکت بده بیشتر بشه