گندم_خانم_ مدیر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17836 عنوان كيا تو ماهاي پايين سقط داشتن | مشاهده متن کامل بحث + 77 بازدید | 18 پست درد و فشار شديد واژن ندارم اما اصلا لكه بيني ندارم دو روزه همش رو پا بودم و بچه بغل ناخواسته باردار شدم بچمم يكسالشه مريضه و مرتب بغلمه اونقدي فشاره كه انگار واژنم اومده پايين زير شكمم تير ميمشه 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚 امروز | 00:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17836 بزار باباش بلندش کنه یکی از خانواده بیاد کمکت هيچ كس نميدونه باردارم نميخوامم كسي بفهمه يكي دو روز كه نيست نه ماهه چطورنه ماه شوهرم خونه نشين بشه حالم خوب نيست واقعا از لحاظ رواني ميگم خدايا قراره بمونه بارداريم راحت باشه اگه نه هم كه هيچ 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
گندم_خانم_ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 17836 من تو 8هفته سقط داشتم خیلییییی درد داشتم درد و فشار واژن ؟ بتاتو يادته 💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
sara1990babay عضویت: 1404/08/05 تعداد پست: 187 هيچ كس نميدونه باردارم نميخوامم كسي بفهمه يكي دو روز كه نيست نه ماهه چطورنه ماه شوهرم خونه نشين بشه ... انشاالله که راحت الانم بد به دلت راه نده شاید فقط فشار رحم داره بزرگ میشه بتات هنوز پایین باید صبر کنی انشالله بچه ات هم خوب بشه از نگرانی بیایی بیرون