2777
2789
عنوان

خواهرم تو سرچ گوشی همسرش دیده ک 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 35425 بازدید | 390 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااااای، فک کن شوهرت میدید😂😂😂🤣🤣🤣

اخرش یه روز سر فضولی سرمو بر باد میدم😁😁😁🤣

می خواستم ببینم این مردا چی می بینن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

آخه این چه برداشتی هست... منهم در روز بارها کلمات و مطالبی رو میشنوم...میرم گوگل میکنم تا بیشتر متوجه بشم.... همین دیروز درباره بیماری سفلیس چیزی شنیدم ...رفتم گوگل کردم و یه چیزهایی درباره ش خوندم... الان یعنی من سفلیس دارم..؟!

بهم ریخته میگم دیگه حالا شوهر خودشون ی فیلم....میبینه زمینو زمانو بهم میدوزن حالا همه مثبت اندیش شدن

یعنی دوسداری بقیه بگن حتما میخواد طلاق بده که اینو سرچ کرده؟

خب به نظرت مثبت اندیشی بهتر از منفی نیست

اگه انقد عاشق معشوقن چرا رفته گوشی شوهرش و چک کرده اصلا

بعد به شما گفته همچین چیزی مسخره ای رو

شماهم تاپیک زدی😐

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

چقد خواهرت بی عقل و جوگیره

انگار بچه ی ۱۲ ساله اس

زندگیشونم الگو نبوده ک هیچ ب یه مو بند بوده

فک کن بگی زنی ک عقل و درایتش دراین حده واسه فامیل الگوعه

این نتونسته سرچ گوگل و احساسش و مدیریت کنه چ برسه ب تصمیمات مهم تر و بزرگ تر توزندگیش

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

اره والا انگار با بچه طرفه

آقا احتمالا بخاطر شرایط جدید مهریه که تازگیا تو مجلس مطرح شده فقط کنجکاو شده و سرچ کرده

واقعا بیکارید که بخاطر این چیزهای کوچیک اعصاب همدیگر رو خرد میکنید