2777
2789
عنوان

خواهرم تو سرچ گوشی همسرش دیده ک 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 28128 بازدید | 299 پست

من فقط موندم با سابقه سرچ گوگل شوهر هم چجوری میتونید کار داشته باشید!!! تازه یه سرچ ساده رو برای خودتون دغدغه هم میکنید!! من خودمم هزارتا فکر و خیال ب سرم ک میزنه صرفا جهت آگاهی سرچ میکنم. فقط در حد سرچ کردن و سطح آگاهی بالا بردنه و لاغیر!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهو همه چ مثبت اندیش شدنا

به اون میگی وا به یکی میگی فقط همین به این میگی چه مثبت اندیش شدین. حرف کسیو قبول نداری حالا انگار خودت دلیلشو میدونی. نمیدونم چرا سر بی دردسرو الکی براش درد درست میکنین. خواهرت اشتباه بزرگی کرد

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

به خواهرت بگو از این کارا نکنه این قدر زود حساس نشه من خیلی حساس بودم یه چند بار سر دختر عمش بهش گیر میدادم که چرا باهاش حرف زدی فلان

یبار دختر عمش میخواست یه خبری به شوهرم بده شوهرم بعد اینکه باهم حرف زده بودن چت رو پاک کرده بود ولی من بعدش فهمیدم بهش گفتم چرا پاک کردی؟ گفت تو اگه می دیدی دوباره اوقات تلخی میکردی که چرا باهاش حرف زدی بخاطر همین نخواستم ببینی

با این کارش بدتر بهم برخورد و دیگه تصمیم گرفتم اینقدر حساس نشم تو کارش چون بدتر پنهون میکنه

آریا عشق مامان❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

این روزا تو اخبار صحبت مهریه اس

شاید کنجکاو شده تغییرات رو بخونه

بعد از اونم کنجکاو شده رفته شرایط طلاق رو بخونه

بهتر بود خواهرت اون پیام رو نفرسته

فقط به عنوان تجربه میگم بهتره آدم خودشو برای بدترین شرایط ، که البته خدا نکنه برای هیچ آدمی پیش بیاد ، آماده کنه

اینارو برای ترسوندن خواهرت نمیگم فقط برای اینکه خودش بیش از حد بهم نریزه گفتم

بهترین استراتژی اینه زندگی کنی باعشق و علاقه ولی گوشه ذهنت آماده باشی برای هر شرایطی تا دچار فروپاشی بیش از حد و غیرقابل تحمل نشی

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

شوووهرررررش چی جواب داد آخر ؟؟؟

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

عزیزم من به شخصه یه چیزایی رو سرچ میکنم که صد سال سیاه انجام شون نمیدم. سرچ کردن که ربطی به این چیزا نداره.

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

واقعا که خواهرت لوس و حساس هست

الان من و همسرم مشکلی نداریم ولی از صفر تا صد هر قانونی که به نفع هر کدوم هست خب داریم و همیشه بیان میکنیم

این دلیل بر فکر و خیال بد هست؟

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
اره والا انگار با بچه طرفه

مردا کم هول و هوایی بودن با این تصویب قانون مهریه جدید و سقف ۱۴تا هول ترم شدن واقع قانون چرا باید چنین اجازه ای ب مردها بده کم قانون ب نفعشون بود معلومه ک چ عواقب وخیمی خواهد داشت!!!!!!

خدایا برای تموم خوبیا و مهربونیات شکر🥰😍😊🚫🚫🚫درخواست دوستی" ب هیچ عنوان" نمی پذیرم⛔