2777
2789
عنوان

خواهرم تو سرچ گوشی همسرش دیده ک 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 49037 بازدید | 415 پست

این دیگه پرسیدن داره استارتر؟ شوهره قطعاً دنبال طلاق دادن خواهرته. کار خوبی کردید که پیشاپیش بهش گفتید به درک که طلاق میخای، تو بیفت جلو، ما دنبالت میدویم.

(جواب مورد پسند استارتر)😑😑😑😑

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»

بهم ریخته میگم دیگه حالا شوهر خودشون ی فیلم....میبینه زمینو زمانو بهم میدوزن حالا همه مثبت اندیش شدن

عزیزم این موضوعی که شما گفتی با فیلم دیدن و خیانت و اینا خیلی تفاوت داره، ایشون فقط تو گوگل در این مورد سرچ کرده، بعد شما و خواهرتون تا کجاها رفتید، چرا الکی برای زندگی مشکل تراشی میکنید؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با خواهر حرف زدم اروم شده تلگرام پیام فرستاده بود سین نکردهبود شوهرش پاک کرد پیامو امیدوارم چیزی نبا ...

کار خوبی کرد پیام و پاک کرد

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
یعنی واقعا تو سرچ گوگل همدیگه هم دخالت میکنین ؟این معنیش راحت بودن و دیگه زن و شوهرن نیستتوروخدا این ...

تقصیر اینا نیست جامعه اینو بد جا انداخته

مثلا نه تنها زن طرف بلکه داداش زنش به خودش این اجازه رو میده دامادشون رو تفتیش بکنه !

به نظرم کاملا اشتباهه

زن و شوهر تا حدودی باید همو وارسی بکنن ولی زندگی آزاد و شخصی هر کسی باید حفظ بشه و هیچکدوم نباید زیاد از حد همو وارسی بکنن و به حریم های شخصی هم وارد بشن

طرف بی پروا میره تو گوشی مثلا شوهر یا زنش بدون اینکه احترامی به عزت اون طرف قائل باشه انگار چاله میدونه

و در آخر همین چسبندگی و همین حرکت های کولی وار باعث خیانت های واقعی میشه

زندگی سفری جسورانه است و دیگر هیچ 🌸🍒

تقصیر اینا نیست جامعه اینو بد جا انداختهمثلا نه تنها زن طرف بلکه داداش زنش به خودش این اجازه رو میده ...

تقصیر جامعه نیست

بخاطر عدم آگاهی و عدم تشخیص کار درست و نادرست

فقط ازدواج میکنیم بدون ذره ای آموزش و مطالعه

تقصیر جامعه نیستبخاطر عدم آگاهی و عدم تشخیص کار درست و نادرستفقط ازدواج میکنیم بدون ذره ای آموزش و م ...

آفرین کاش این فرهنگ سازی بشه ، طلاق بیشتر شده اونم سر چیز الکی

زندگی سفری جسورانه است و دیگر هیچ 🌸🍒

بهم ریخته میگم دیگه حالا شوهر خودشون ی فیلم....میبینه زمینو زمانو بهم میدوزن حالا همه مثبت اندیش شدن

فیلم پو. رن با سرچ فرق داره

منم گاهی یه سرچای بدون منظور میزنم خخخ

خدا نکشتت حالا نصفه شبی باید پاشم برم سرچای گوشی همسرمو چک کنم! پاشمم نمیاد!!!! بسه دیگه بابا پیامک و شبکه های اجتماعی و مخاطبین کم بود سرچم اضافه شد؟!

:))))))))))

برم شوهرمو حلوا حلوا کنم ک اثر انگشت منم رو قفل گوشیش هس ک راحت باشم! حتی رمزاشو یادش میره از من میپرسه، ول کنین بابا، زندگی کنین ک دو روزه، همش استرس استرس ب خودتون زهر مار میکنین، من الان برام سوال شد رفتم سرچای خودمو نگا کردم از خنده مردم. بسکه چیزای بی ربط سرچ کردم! بیاین همه اسکرین بگیریم از سرچهای اخیر مون بفرستیم، دور هم بخندیم!

صد در صد برای کسی دیگه سرچ کرده و یا پستی چیزی دیده کنجکاو شده و اصلا گاهی گوگل خودش توی قسمت سرچها چیزایی میزاره که آدم اصلا خودش سرچ نکرده بهتره راجع بهش به همسرش چیزی نگه و روشو باز نکنه اگر هم میخواد شوهرش عاشقش باشه تاکسیک باشه یعنی خوب باشه اما زیاد هم محبت الکی به مرد نکنه

ببین هر چقد بقیه بگن تو کت من نمیره چیزی ذهنش جرقه خورده ک ادامشو رفته

دقیقا. بنظر منم مردا خیلی میتونن وحشتناک باشن

همین چند روز پیش یه خانم اینجا گفت زندگی فوق العاده مون به در خواست شوهرم داره تموم میشه گفته اون روزایی ک واست تولد انچنانی میگرفتم کادوهای گرون میدادم همه اون اغوش ها بر حسب وظیفه بود و گفتم انجام بدم شاید بتونم دوستت داشته باشم ولی نشد

مردا واقعا در عشق به روراستی و پاکی ما نیستن

وسط یه زندگی قشنگ هدف از اون سرچ چیبود

منی که مجردم میزنم عجیب نیس خی برا اطلاعات عمومی هس😂😅

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت