2777
2789
عنوان

خواهرم تو سرچ گوشی همسرش دیده ک 🤦🏼‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 49037 بازدید | 415 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیشون ماشالله برا ماها الگوعه ینی در همون حد شوهرش ی ثانیه بدونش نمیمونه برگشته ب شوهرش گفته شوهر ...

خب اگر خوبن پس برای همینه

خیلیا هستن یه چیزی میاد تو ذهنشون دوست دارن جوابشون بدونن

شاید حق با شماس خواهرم الکی حساس شده

ببخشید ناراحت نشی از حرفم

خواهرت عقلش پاره سنگه؟

چیو به چی ربط دادید؟

توی سرچ گوشی من هزارتا چیز بی ربط هست از اینکه خودم سرچ کردم یا دستم خورده روی خبری عکسی چیزی

همسرم ببینه باید همه رو به من ربط بده؟؟؟

من بعد صحبت با دوستام و دیدن تلویزیون و گشت و گذار تو مجازی کلی سوال تو ذهنم راجع به طلاق و احکام قضایی و...میاد، تو گوگل سرچ میکنم... خدا به داد روزی برسه که همسرم با دید منفی با اون سوالات مواجه بشه...

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
من بعد صحبت با دوستام و دیدن تلویزیون و گشت و گذار تو مجازی کلی سوال تو ذهنم راجع به طلاق و احکام ق ...

منم سرچ میکنم،حق طلاق،مهریه،دعوا

بعدا بفهمن،ماچقد اطلاعات داری😂

بندهای خدا سرچ وببین،میگن،چیا تومغززنم گذشته

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

و منی که میتونم اما دوست ندارم سرچ شوهرمو چک کنم

به نظرم خواهرت الکی حساس شده و بزرگش کرده

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛