کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
بدترین بدترییین ظلم در حق یه بچه اگه وضع مالیت عالیه بیار اگه میلیاردری در غیر این صورت نه
من از لحاظ مالی نگفتم که وضع مملکتو میگم.
از لحاظ مالی خوبیم
کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
بستگی به سطح پولداری داره عزیزم فرد پولدار آبش رو قطع نمیکنن برقش برخلاف کل کشور نمیره برای آلودگی هوا هم یا میرن ویلا های خوش آب و هواشون یا خیلی بهشون فشار بیاد یکم بیرون نمیان
آره بابا دو بار منطقیهحامیان صد فرزندی الان میریزن تو تامیکتالبته بماند که برای تبلیغ فرزندآوری حقوق ...
کجا حقوق میدن بابت تبلیغ چند فرزندی؟ منم برم بگیرم اگه پول مفت اینطوری هم هس :/
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
خودمونیم ولی ما ایرانی ا متوقع شدیم وگرن کدوم از نسل پدر مادرامون براشون خونه ماشین دادن بخدا زمان اونام ب دست اوردن سخت بود و زندگی ا شیرین تر طلاق کمتر
بنظرم اگ شرایط روحی شو داری و شرایط مالی در حدی ک بتونی بچه هارو سالم بزرگ کنی بیار
بستگی به سطح پولداری داره عزیزم فرد پولدار آبش رو قطع نمیکنن برقش برخلاف کل کشور نمیره برای آلودگی ه ...
اینایی که گفتید اون بالاییان گلم از اونا نیستم که🤣
کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند.. . . . ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست