2777
2789
عنوان

آیا تو این وضعیت اوردن بچه دوم منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 104 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ربطی نداره به نظرممن تو اقدامم

اخه چرا ربطی نداره میگم در آینده بچه نگه با این شرایط چرا منو به دنیا اوردی☹️

خودم خیلی دلم میخواد اقدام کنم پسرم ۶ سالشه خودم ۳۶ سالمه فقط از وضعیت جامعه میترسم

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
ملت در ایام ۸ سال جنگ اونم با اون شرایط بچه دار میشدن الان از اون موقع بدتر نیست

الان خیلی بدتره

اونموقع فقط جنگ بود

الان ممکنه جنگ بشه، بجز اون هوا وضعش خرابه، اب نداریم، برق نداریم، تحریمیم مریض بشیم دارو هم نداریم

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..
شما پول داشته باشی همه این ها حل میشه پس اگه پولداری اقدام کن

پولدارم چطوری کم آبی و الودگی هوارو درست کنم؟

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
جدی؟جنسیت بچه های چیه؟من ۳۶ سالمه نمیدونم چیکار کنم

تعلل نکن سنت داره میره بالا پشیمون میشی دوستم ۳۰ سالشه آی وی اف کرد ماه پیش با اینکه دخترش ۵ سالشه دکتر گفت بهش هر چی زودتر آی وی اف کنی بهتره

اخه چرا ربطی نداره میگم در آینده بچه نگه با این شرایط چرا منو به دنیا اوردی☹️خودم خیلی دلم میخواد اق ...

خدا رو چه دیدی

منابع دنیا نامحدوده با یه دونه بچه ی من زیاد و کم نمیشه

من به علم و دانشمندا ایمان دارم که راهی پیدا میکنن

تابستون امسال برقا میرفت خیلی اذیت شدم اون سه ساعتو دخترم یه سره نق میزد و گریه میکرد هوا هم گرم و کلافه کننده بود

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

آره بابا

دو بار منطقیه

حامیان صد فرزندی الان میریزن تو تامیکت

البته بماند که برای تبلیغ فرزندآوری حقوق میگیرن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
الان خیلی بدترهاونموقع فقط جنگ بودالان ممکنه جنگ بشه، بجز اون هوا وضعش خرابه، اب نداریم، برق نداریم، ...

عزیز دل

تو هر حا دنیا بری سختی هست فقط کم و زیاد داره

نمیشه ادم زندگی نکنه ما یه بار حق زندگی داریم

من مجردم ، ولی فکر میکنم بخوای نخوای سالها میگذرن و شرایط عوض میشه ، یه روز خوبه یه روز بد ،توی روز خوب هم تو نمیدونی فردا چی میشه که بچه بیاری یا نه ، فکر میکنم اگه خودت بتونی درست بزرگش کنی و بهش طرز فکر خوبی بدی که بتونه از زندگیش لذت ببره و آدم مفیدی باشه ، ارزش بدنیا اومدن داره💓

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌