2777
2789
عنوان

آیا تو این وضعیت اوردن بچه دوم منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 100 پست
اخه چرا ربطی نداره میگم در آینده بچه نگه با این شرایط چرا منو به دنیا اوردی☹️خودم خیلی دلم میخواد اق ...

منکه دومی حاملم

پسرمم ۶سالشه خیلی راضیم فقط الودگی هوا نگرانم کرده احتمالا ی خونه هم خارج شهر سمت طرقبه شاندیز بگیریم ی باغم تازگی خریدیم چشمه و درخت گردو تمشک اینا داره شوهرم گفت تاموقع زایمان توش خونه میسازم

برای مهاجرتم مشکلی نداریم بعضی از اعضای خانواده مهاجرت کردن ببینم اوضاع سخت میشه یکاریش میکنیم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینایی که گفتید اون بالاییان گلم از اونا نیستم که🤣

🤣🤣متاسفانه الان تنها جماعتی که توانایی بچه داری درست دارن اون هان ما ها باید یا نیاریم یا با این بدبختی ها کنار بیایم فقط اگه اقدام کردی حواست به تاریخ باشه بچه تابستون به دنیا نیاد که مجبور باشی تو زمان قطعی برق بچه رو توی فریزر نگه داری

اگه خونه وماشین داری وارد درآمدی ک داری نصفش رو میتونی پس اندازکنی ویه جورایی میتونی آینده ی بچه هاتو هندل کنی بچه ی دوم ک سهله سومی و چهارمی رو هم بیار

من خودم۳۰سالمه یه دختر ۹سالع هم دارم خونه ماشین و باغ هم دارم ولی چون دخلم با خرجم نمیخونه و از پس مخارج این یدونه بچه برنمیام تصمیم ب تک فرزندی گرفتم

کجا حقوق میدن بابت تبلیغ چند فرزندی؟ منم برم بگیرم اگه پول مفت اینطوری هم هس :/

شما اول خودت باید پنج تا بزایی بعدش استخدام میشی

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

شما اول خودت باید پنج تا بزایی بعدش استخدام میشی

آدرسشو بده به دوست و آشنا معرفی کنم لاقل شاغل شن🤣😂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

احتمالا دو تا دختر داره دنبال پسر است برای حفظ اموال شوهرش که بی وارث نمونه بعدا

تو باید ناسا استخدام شی اینقدر باهوشی آبجیم دوتا پسر داره بازم میخواد ما کلا بچه زیاد دوست داریم خداراشکر شوهرامون هم عرضه دارن کار میکنن چیزی برامون کم نگذاشتن

بله یه پسر ۶ ساله که همیشه گله میکنه که تنهاست

بستگی به خودت داره

اکه تصمیم دارید دوطرفه بیار چون دیگه سنت داره میره بالا تفاوت سنی با بجه خیلی میشه خودتم اذیت میشی من الان ۳۳ باردارم واقعا بدنم اولشه کم اورده

منکه دومی حاملمپسرمم ۶سالشه خیلی راضیم فقط الودگی هوا نگرانم کرده احتمالا ی خونه هم خارج شهر سمت طرق ...

نمیدونم چه تصمیمی بگیرم خیلی سخته از لحاظ مالی خوبیم نه خیلی عالی مثل اون دوستمون که بالا گفتم بهشون ولی خب دو تا خونه داریم دو تا ماشین داریم همسرم شغلش خوبه یه باغم داریم من نگرانیم بیشتر این الودگیاست

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
نمیدونم چه تصمیمی بگیرم خیلی سخته از لحاظ مالی خوبیم نه خیلی عالی مثل اون دوستمون که بالا گفتم بهشون ...

منم فقط الودگی

اگ شغل همسرت جوریه ک میتونید دور تر شهر باشه خوبه

کلانشهری؟

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
منم یدونه بچه دارم و هم سنیم تقریبا همه این شرایط باعث شده نخوام برای دومی اقدام کنم تنها دلیلی ک مر ...

اخ گفتی تنها دلیل منم همینه پسرم خیلی میگه من تنهام دو ساله که میگه☹️

کودکی ۷ساله مادرش را برد بیمارستان، دکتر گفت:مادرت میمیرد!بچه گفت:کی؟؟دکتر گفت:پاییز!بچه گفت:پاییز کیه؟؟گفت وقتیکه برگهای درختان میریزند،بچه آمد خانه نخ و سوزن برداشت رفت تا تمام برگهای شهر را به درختان بدوزد!
آدرسشو بده به دوست و آشنا معرفی کنم لاقل شاغل شن🤣😂

آدرسشو نمیدونم، ولی میگن همزمان با آزمونای استخدامی دفترچه اونارم منتشر میکنن، دیگه باید گوش به زنگ باشی، 😆

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

تو باید ناسا استخدام شی اینقدر باهوشی آبجیم دوتا پسر داره بازم میخواد ما کلا بچه زیاد دوست داریم خدا ...

قوربون دهنت🫶