2777
2789

خخخ عجب گیری افتادیماااا

خیلی جدی فرار میکنه

نه رفتاری داشتم فک کنه خوشم میاد

نه حرفی زدم

هفته ای یه بار بیشتر نیستم اون جاییکه اون هست

همون یه بارم یا نیس یا منو میبینه سریع میره از اونجا

مذهبیه

راهی نیس یکم ازم خوشش بیاد خخخخ هعیییی خب تایپمه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

ایموجی تایپ نمیشه

مجبورم از حروف مسخره ی خخخ استفاده کنم

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واي اره كراش من=)

🤣😉

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)  😈        https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

شاید اونم از تو خوشش میاد 😂اخه منم اگر از یکی خوشم بیاد هی خجالت میکشم فرار میکنم یا بداخلاق میشم و ...

من اینطوری نیستم

خب اخه دلش نمیخواد یه بار ببینه منو؟ همش فرااااار؟ جدی اینطوری هستی؟

منم همین طور بیشتر بد اخلاق میشم نمیدونم چرا

خیلی واضح تا منو میبینه میره

با تمام قدرت میتونم بگم بلههههههه منننننننننننننننن هیشکی تو دنیا قسم میخورم که اندازه من تجربه نکرد ...

خیلیم خوشبختی

من اینطوری نیستمخب اخه دلش نمیخواد یه بار ببینه منو؟ همش فرااااار؟ جدی اینطوری هستی؟

میبینتت ولی زیر زیری😂😂😂اره باور کن منم اینجوریم خوب نیست این رفتارا ولی خب ادم دست خودش که نیست از روی خجالته

شاید خجالت میکشهمنم وقتی از یکی خوشم میاد نزدیکش نمیشم صمیمی نمیشمخیلی اخلاق بدیهتازه باهاش بد اخلاق ...

هعی خب اینطوری که بد شد

حرصم گرفته میخواستم دیگه کلا نرم

ولی حیف کارمو دوست دارم