2777
2789
عنوان

شده از یکی خوشتون بیاد اون فرار کنه ازتون

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 19 پست
خیلیم خوشبختی

اره خیلی خوشبختم

چهار ساله عمرمو گذاشتم که فقط یه بار منو ببینه

نشد که نشد

الانم هر کی میخواد خواستگاری بیاد و غیره با اینکه هزار مرتبه شرایط بهتر از اون رو دارن، ولی انگار یه تیکه اضافه هستن برام

چون من رویاهامو با اون ساخته بودم و تمام

میبینتت ولی زیر زیری😂😂😂اره باور کن منم اینجوریم خوب نیست این رفتارا ولی خب ادم دست خودش که نیست ا ...

هعیییییییی امان از خجالت

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی خوشبختم چهار ساله عمرمو گذاشتم که فقط یه بار منو ببینه نشد که نشد الانم هر کی میخواد خواستگ ...

دوست بودید؟ یا فقط کراش؟

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

دوست بودید؟ یا فقط کراش؟

هیچی بینمون نبود

عاشقش بودم

و هستم

زندگیمو این عشق به هم ریخت

از همه چی عقب موندم

اصلا نخواست منو

خیلی عجیبه برام

حتی خودم هزار بار بهش گفتم دکتری بودن من تاثیری رو روابط ما نداره گفت نه که نه

ما جور هم نیستیم

هیچی بینمون نبود عاشقش بودم و هستم زندگیمو این عشق به هم ریخت از همه چی عقب موندم اصلا نخواست منو خی ...

عزیزم

امیدوارم هرچی خیرهه برات رخ بده