2777
2789
عنوان

ترس از ممنوع الخروج کردن بعد از عقد کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 29 پست

عقلانی ترش اینه که دو سال صبر کنی اونم طرحشو بگذرونه که بعداً به دردسر نخورین

اگرم نمیتونی صبر کنی خودت و اون آقا رو بدبخت نکن اصلاً باهاش عقد نکن

مجردی برو

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

واییی نه نه

تروخدا به فکر ایندت باش فرصت ازدواج همیشههه هست

ولی مهاجرت و پیشرفت همیشه نیست

اگه بری اونجا و بتونی اقامت دائم بگیری و هردو با قوانین همون کشور ازدواج کنید خیلیی به تفع توعه چون زنی

خدایا واقعا چرا؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب حالا اینجام میشه به آروزهات برسیمیخای بری تو غربت

ببخشید ببخشید معذرت میخوام منم اسی نیستم بهم مربوط باشه ولی از آدم هایی که در مورد مهاجرت همچین نظری ميدن متنفرم

چیکار دارید اخه؟؟؟ نه که تو این وطن غریب نیستیم؟؟؟ یه خارجی میاد ایران از ماها امکانات بیشتری داره

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خب حالا اینجام میشه به آروزهات برسی میخای بری تو غربت

چطوری میشه؟

اینجا پرستارو جز حمال نبینن نه حقوق درستی و حسابی و نه احترامی

تازه زنم که باشی تو این مملکت زنستیز روزانه چقدر ناراحت میشی

بمونه اینجا چیکار کنه زجر بکشه؟

با این وضعیت که داری میبینی بازم از این حرفای الکی میزنی؟

خدایا واقعا چرا؟

ببخشید ببخشید معذرت میخوام منم اسی نیستم بهم مربوط باشه ولی از آدم هایی که در مورد مهاجرت همچین نظری ...

متاسفم که اینو میگم ولی وقتی با همچین کامنتایی مواجه میشم جز حسودی چیزی توش نمی بینم

نمیدونم چرا بعضیا خوشبختی دیگرانو دوست ندارن ببینن

خدایا واقعا چرا؟

ببخشید ببخشید معذرت میخوام منم اسی نیستم بهم مربوط باشه ولی از آدم هایی که در مورد مهاجرت همچین نظری ...

میدونم قبول دارم اینجا اصلاااااا اوکی نیست

از نظر اقتصادی ، امکانات و .....

ولی من منظورم این نبود که اینجا گل و بلبله اونجا بد

من میگم اونجا تنهاس اصلا منظورم سیاسی و اینا نبود

اینجا حداقل عزیزاش کنارشن حتی اگه هیچیم نداشته باشه خانوادشو داره

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

میدونم قبول دارم اینجا اصلاااااا اوکی نیست از نظر اقتصادی ، امکانات و ..... ولی من منظورم این نبود ک ...

این حرفا قدیمی شده عزیزم مال دهه ۷۰ بود

اینجا گفتید اوکی

جای دیگه نگید خواهشا

ممنون

این حرفا قدیمی شده عزیزم مال دهه ۷۰ بوداینجا گفتید اوکی جای دیگه نگید خواهشا ممنون

دلیل این گارد و بی احترامی رو متوجه نمیشم😐

دعوا کردم باهات ؟ جنگ کردم؟

من باهات خیلی مودبانه صحبت کردم

بنظرم اول از همه رو لحن خودت کار کن عزیزم

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

دلیل این گارد و بی احترامی رو متوجه نمیشم😐دعوا کردم باهات ؟ جنگ کردم؟ من باهات خیلی مودبانه صحبت کر ...

برا اینکه خودمم تو همین مسیرم بعد امثال شما فقط بلدن ته دل ادم هارو خالی کنن 😑😑😑

برا اینکه خودمم تو همین مسیرم بعد امثال شما فقط بلدن ته دل ادم هارو خالی کنن 😑😑😑

مشکل من نیست که تو تحت تاثیر نظر دیگرانی

من نظر شخصیه خودمو دادم

طرحش گذرونده چون دولتی خونده دو سال دگ باید بگذرونه

یه چیز دیگه ای این وسط هست که فکر کنم شما توی تاپیکت نگفتی...

من خودم توی علوم پزشکی سراسری درس خوندم

2 سال طرح اجباریه

واسه پسرا همون سربازیشونه که غالباً به اصطلاح امریه میگیرن و مثل سرباز پادگان نیستن حتی بعضیاشون اصلاً پادگان نمیرن فقط همون دوره آموزشی رو میگذرونن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

اگه براتون انقدر مهمه رفتن به خارج و نامزدتون انقدررر دودله اصلا چرا میخواین ازدواج کنین

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕