2777
2789
عنوان

فرش رنگ روشن بخرم پشیمون میشم ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 56 پست

ببین شما هر فرشی بگیری باید تربیت درست یاد فرزندت بدی که کثیف نکنه ...ینی موقع غذا خوردنش بشقاب دستش ندی تو خونه راه بره ..زیر انداز بنداز واسش خودتم بشین کنارش آروم غذاشو بخوره ..تموم که شد قشنگ دستاشو با دسمال پاکن

آداب غذا خوردن یادش بده از بچگی درست نشستن

من دیدم بچه ۸ ماهه رو بشقاب گذاشتن جلوش قشنگ دست کرده همشو ریخت اینو اونور غذا هم نخورده همش بازی

خوب این بچه خوب بد تشخیص نمیده ..تکرار بشه

وقتی ببری مهمونی هم خونه مردم این کارو میکنه

یا موقع غذا خوردن راه میرن...من پسرم کوچیک بود از همون کودکیش زیر انداز انداختم واسش ..هرگز هم فرشو کثیف نکرده

موقع غذا خوردنش تموم شد سری دستاشو شستم

این بزرگ تر شد دقیقن آموزشی که دادم بهش ی زره کم نشد

۶ ماه ی بارم یا سالی ی بار فرش میشستم

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقت شستن یا پهن کردن داغون میشیم سه تا مرد نباشه نمیشه 😐

سالی یکی دو بار بده قالی شویی. رنگ روشن باشه باید دو برابر بشوریش

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ببین شما هر فرشی بگیری باید تربیت درست یاد فرزندت بدی که کثیف نکنه ...ینی موقع غذا خوردنش بشقاب دستش ...

خدایی چطوری این همه رو نوشتی 😐

آره شما درست میگی واقعا بچه هام خیلی روشون کار میکنم با ادبه

ولی

شوهر جون خیلی خیلی دست و پا چلفتی و کثیف کاری میکنه

من دوست دارم تمیز باشه ولی کور خوندم

شش ماه یک بار

چطوری میشوری سخته که

معجزه شکر گزاری...

خدایی چطوری این همه رو نوشتی 😐آره شما درست میگی واقعا بچه هام خیلی روشون کار میکنم با ادبه ولی شوهر ...

نمیشورم ..قالیشویی میبره

خوب زیر انداز بزرگ بنداز و با هنسرت حرف بزن رفتارشو درست کنه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

اگر بچه کوچیک داری به نظرم نخر چون من خودم فرشم روشنه انقدر که چیزی بریزه روش جونم در میاد تا پاکش ک ...

لکه بر فرش رافونه بخر عالیه

منم فرشام روشنه ی قسمتشو روفرشی میندازم

نمیتونم رنگدیگه ای قبول کنم چون واقعا رنگ روشن ی چیز دیگست

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

ببین درصورتیکه فرشت شلوغ و پر نقش و نگار باشه. که ۱۰ سال هم بگذره هیچ کثیفی و آشغالی رو نشون نمی ده. ...

عکس شو از برنامه دیوار برداشتم

ببین یه لحظه

معجزه شکر گزاری...

من که تیره گرفتم پشیمونم واقعا فرش روشن، خونه رو روشن و زنده میکنه

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

لکه بر فرش رافونه بخر عالیهمنم فرشام روشنه ی قسمتشو روفرشی میندازم نمیتونم رنگدیگه ای قبول کنم چون و ...

لکه بر فرش رافونه ؟

عکس شو میذاری ؟

از همون بگیرم

معجزه شکر گزاری...