2777
2789
عنوان

با اولین حقوقم انگشتر نقره یادگاری بگیرم یا ساعت مچی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 776 بازدید | 78 پست
واااییییییی من ذوق کردم منم منتظر اون روز هستم دعا کن منم قبول شم آبجی 🩷🦋

عزیزم😍😍😍

ان شالله شماهم این روزای قشنگ و میبنیی عزیزم😍برات دعا میکنم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

چقدر تاپیکت حس خوبی دارههههههع🫂🥹💞موفق باشی خانوم معلم🥺💋

سلامت باشی عزیزم😍✨️مرسی از محبتت

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانشجو معلم یا سر کار ؟ به نظرت اشتباه کردم از فرهنگیان انصراف دادم بمونم پشت برای پزشکی بعد نمی خون ...

دانشجو معلم

عزیزم من عمیقا به این باور دارم که هرکسی یه قسمت و اینده ای داره

یعنی منم تصادفی وارد این راه شدم انگار

هرجی خیر و صلاحته ان شالله خدا همون و پیش پات بزاره😍

ببین کدومشون خوشگله الهی همیشه خوش باشی وباعث خوشی خانوادت بشی

مرسی از محبتت هزیز دلم

به نظرمنم همین چیزهایی روکه گفتی بخرخیلی خوبه فقط یه ماهه دیگه هرماه که نمی خوای ریخت وپاش کنی

اره دقیقا

ما یسال برای تولد بابام کیف پول چرم گرفتیم هنوز دارش و خیلی دوسش دارهیسال تسبیح دونه درشت گرفتیمسال ...

ان شالله😍😍منم کیف و گرفتم چندسال پیش براش

ان شالله😍😍منم کیف و گرفتم چندسال پیش براش

مبارکش باشه❤️عکسو فرستادم دیدی؟

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

داداشم ۹ سالشه😅مامانم کلا نقره و بدل نمیندازه فقط طلا میندازهولی ایده انشگتر برای پدر هم خوبه👍ولی ...

ببین بقول خودتون یادگاریه بنظرم پول شام بزار رو کادوهات مثلا میتونی ست کمربند وکیف پول برا پدرتون بگیرید

الهی عزیزمممم همیشه خریدایی شادی داشته باشی براش من نیت کرده بودم هروقت شاغل شدم مامان بابام بفرستم ...

من 10 سال منتظر بودم 10 سال حسرت خوردم اما بالاخره شد

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
من 10 سال منتظر بودم 10 سال حسرت خوردم اما بالاخره شد

چقدر خوب شغلتون چیه🥹🥹من دانشجو ی رشته ای بودم ازدواج کردمهمسرم نذاشت درس بخونم انقدر اصرار کردم دوباره از اول شروع کردم پارسال لیسانس گرفتم ارشد استعداد درخشان شدم هدفم ازموناموزش پرورش ولی براش هیچ تلاشی نکردم انقد هی میگن مشخص نیست کی شروع بشه درسا ارشدم عجیبببب سخته مشق ودرسای پسرم دختری ساله هم دارم اصن بدجورگیرم میترسم معلمی بشه برامحسرت💔

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
برای داداشت هم یچیز بخر بمونه غذا که سریع تموم میشه

اخه داداشم ۹ سالشه نمیدونم چی بخرم