2777
2789
عنوان

بارداري ولي درد خيلييي زيادي

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 25 پست
ولی حتما حتما یه سونو برو برای خواهر منم دکتر اصلا متوجه نشده بود تا وقتی رفت سونو ،،،تو راه بیمارست ...

خواهرتون تيترش رفته بود بالا؟

راستش منكه اميدي ندارم پوچ يا خارج رحم باشه

چون تيتر هم تكرار كردم بيش از دوبرابر بود

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
شاید کیست داری

والا تا سه ماه پيش كه نداشتم

اونقد ذهنم درگيره كه نميزونم چي به چيه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعدش چیشد؟

دکتر متوجه نشده بود،،، خواهرم میگفت درد خیلی وحشتناک داشتم مخصوصا پاهام خیلی درد میکرد،،، بعدش رفته بود دکتر،دکتر براش سونو نوشته بود سونوگرافی گفت بچه خارج از رحمه سریع برو بیمارستان ،،،تو راه بیمارستان لوله رحمش تو ماشین ترکید و خواهرم تو ماشین بی هوش شد ،،،سریع بردنش بیمارستان اورژانسی عمل شد

ولی حتما حتما یه سونو برو برای خواهر منم دکتر اصلا متوجه نشده بود تا وقتی رفت سونو ،،،تو راه بیمارست ...

يعني الان ديگه تو سونو مشخصه؟

دکتر متوجه نشده بود،،، خواهرم میگفت درد خیلی وحشتناک داشتم مخصوصا پاهام خیلی درد میکرد،،، بعدش رفته ...

با قرص اورژانسي باردار شده بود ؟

من ۶ هفته رفتم مشخص بود قلب هم داشت،،،، ولی دکتر میگفت بتا که بره بالای ۱۰۰۰ تو سونو مشخص میشه

ممنونم

من هفته پيش ٩٠ بود شنبه بردم دكتر گفت خارج رحم نبست تو سونو هم مشخص نبود

اونم ميگفت چون باقرصه شايد خارج رحمه

بعد گفت تيترت درست رفته بالا

نه،،، باردار نمیشد ،،با دارو و آمپول و اینا باردار شد

اهان متوجه شدم

ممنون از كمكت