2777
2789
عنوان

سخنی با خدا بنویس 🤲🏻🌈🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا جونم خدای مهربونم بابام ۱۵ روزه اومده پیش خودت خدایا من جز بابام کسیو نداشتم بابام همه ی دلخوشی من خدایا من تکه ای از قلبم رفت دارم دیونه میشم خدا جونم دلم واسه باباییم تنگ شده بابای دختر کوچولوت داره واسه یه لحضه دیدنت پرپر میشه خدا جونم ب بابام بگو من بدون اون چیکار کنم قلبم اتیش گرفته هر روز بدتر از دیروز میگذره خدای مهربونم کاش منو میبردی من بدون بابام چیکار کنم اخههههههه😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا جونم خدای مهربونم بابام ۱۵ روزه اومده پیش خودت خدایا من جز بابام کسیو نداشتم بابام همه ی دلخوشی ...

خدا رحمتشون کنه پدر بزرگترین تکیه گاه دختره پدر منم مریضه الان پیامتو خوندم چشمام پراز اشک شد

به مو رسیده پاره هم شد

هیچ وقت هوامو نداشتی و خیرمو نخواستی

اینقدر بی تفاوتی خب چرا منو خلق کردی هیچ وقت دستمو نگرفتی

خیلی وقتها شک میکنم به حضورت شاید اصلا نیستی و این یه بازیه یه باور اشتباهه کردن تو مغز ما

من مهربونیی ازت ندیدم رحمتی ازت ندیدم

تا بوده فقط گرفتی ازم اونم چیزایی رو که هرکسی داره تو یه زندگی معمولی

ازمن توقعی نداشته باش

همونطور که تو اجابت نمیکنی بنده هات میگن به صلاح نیست

منم خطا میکنم قبولت ندارم چون صلاح اینه

تو هم از همون بنده هات توقع داشته باش که اینقدر غرقشون کردی تو نعمت که اسمت رو هم نمیارن

همونطور که تا الان کمک نکردی از اینجا به بعدهم نکن چون فرقی به حال تو نداره چون من برات مهم نیستم

ارزشی برات نداشتم و ندارم ولی خیلی بدی در حقم کردی ظلم کردی و میکنی

خدا جونم خدای مهربونم بابام ۱۵ روزه اومده پیش خودت خدایا من جز بابام کسیو نداشتم بابام همه ی دلخوشی ...

برات از خدا صبر جلیل و آرامش فراوون میخوام روزهای اولی که پدر منم فوت کرد حالم خیلی بد بود جوری که تا چند وقت افسردگی گرفتم ولی مرده ها با اشک های ما عذاب میکشن روحشون درد رو چند برابر یک انسان عادی میفهمه و این خودش براشون عذاب میشه. براش قرآن بخون چیزی خیرات کن بذار روحش در آرامش باشه درد رفتن پدر اونم برای ما دخترای بابایی واقعا خیلی سخته اما به این فکر کن اون شاید نتونه کنارت باشه اما روحش میتونه برات دعا کنه و تو هم میتونی حالشو اونور بهتر کنی مطمئن باش اونجا جاش بهتره همه ی ما مسافریم اما اومدیم اثر مثبتی از خودمون توی دنیا بذاریم و رشد کنیم و بریم.

برات از خدا صبر جلیل و آرامش فراوون میخوام روزهای اولی که پدر منم فوت کرد حالم خیلی بد بود جوری که ت ...

ممنون خواهرم خدا پدرتو رحمت کنه انشالله

بله خیلییی سخته تمام دلخوشی زندگی من پدرم بود خیلی وابسته هم بودیم طوری که یه روز منزل پدرم نمی اومدم زنگ میزد چرا نیومدی امروز یا ب مادرم میگفت فاطمه چرا نیومده امروز پدرم مظلوم بود آزارش ب کسی نرسیده بود دلم برای مظلومیش میسوزه قلبم اتیش میگیره 😭😭😭😭😭😭😭😭

به مو رسیده پاره هم شدهیچ وقت هوامو نداشتی و خیرمو نخواستیاینقدر بی تفاوتی خب چرا منو خلق کردی هیچ و ...

مشکل ما اینه که فکر می کنیم هر کاری که انجام میدیم خودمون انجام میدیم و هر فکری که به زبونمون جاری میشه کار خودمونه کمک ها گاهی خیلی ریزه گاهی خیلی بزرگ که فکر میکنیم طبیعیه ولی ما چه میدونیم که روزانه چند بار از ما حمایت شده ولی چون ما با چشم ندیدیم پس نبوده یه حاجتی داشتم سال ها دعا کردم و نشد منم فکر می کردم توجه ازم برداشته شده ولی وقتی آدم به حکمت کار خدا فکر می کنه بعضی هاشو میتونه متوجه بشه که نشدنش به صلاحمون بوده تا انجام شدنش خیلی از حاجت های به ظاهر خوبی بودن که تبدیل به شری شدن وبالعکس خدا بخیل نیست خودتو برای درک نکردن حکمت خدا یتیم نکن آدم از خدا یتیم بشه بد دردیه.

مشکل ما اینه که فکر می کنیم هر کاری که انجام میدیم خودمون انجام میدیم و هر فکری که به زبونمون جاری م ...

خیلی وقته این اتفاق افتاده متاسفانه

و اعتقادی نمونده برام

اونم مقصر خودشه

تو بدترین موقیتها و شرایط ها بدترین ضربه هارو زده

هرچند حق میدم چون شما تجربه نکردی و لمس نکردین مشکلات منو

امضام

نگو عزیزم اینطور میدونم لابد خیلی کشیدی که اینو گفتی ولی شک نکن خدا میبینتت 💔🤲🏻

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

نگو عزیزم اینطور میدونم لابد خیلی کشیدی که اینو گفتی ولی شک نکن خدا میبینتت 💔🤲🏻

ایشالا

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

نه نمیشد😂هانا

عجباا🤣🤣

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

خیلی وقته این اتفاق افتاده متاسفانهو اعتقادی نمونده براماونم مقصر خودشهتو بدترین موقیتها و شرایط ها ...

نشونه ی کمک امروز خدا هم منم منی که اصلا نی نی سایت سالی یه بار به زور میام الان به خاطر یه سرچ سر از نی نی سایت در آوردم اومدم دارم برای شما پیام میذارم خدا گاهی از زبون آدم ها پیغامش رو می رسونه و این خودش کمکه این دنیا برای سرگرمی و رشد کردن روحمون ساخته شده اگر برای زندگی بی درد بود که الان اینجا نبودیم و این عالم اصلا در جایگاهی نیست که بتونه نهایت عدالت و حال و زندگی خوب رو به ما ببخشه و اصلا ما برای این نیومدیم اگر هدف خلقت بشر رو بهش فکر کنی متوجه حرف من میشی عزیزم. روح بشر برای رشد اومده اینجا چون توی سختی هاست فقط که رشد روحمون و صیغل خوردنش اتفاق می یوفته توی خوشگذرونی و شادی ها قطعا دنبال حل مشکلاتمون نمی گردیم به فکر چیزای دیگه ایم به این فکر کن که اینجا یه مدرسه است برای یادگیری و ترقی کردنمون وگرنه خدا جاهای بهتری برای زندگی سراسر راحتی و آرامش برای بشر خلق کرده هدف خلقت این عالم چیز دیگه ای بوده خوش به حال اونی که توی این بازی خدا رو قمار یه دنیای پوچ نکنه این دنیا فقط یه فرصته هر چند سخت و مشقت بار اما روح ما انتخاب کرده که رشد کنه و خودش و خدا رو بیشتر درک کنه. سخته اما نشدنی نیست هممون مشکلات خودمونو داریم اما باید سعی کنیم تا جایی که میتونیم حلشون کنیم و اون بخشهایش که نمیتونیم حل کنیم به خدا اعتماد کنیم مطمئن باش با اشرافی که خدا داره تصمیم اون از تصمیم ما قطعا بهتره

نشونه ی کمک امروز خدا هم منم منی که اصلا نی نی سایت سالی یه بار به زور میام الان به خاطر یه سرچ سر ا ...

حرفاتون مسکن موقتیه

پس چرا فقط برای من اینطوره

وقتی شرایط بد میشه منم بد میشم ناخوداگاه هم این دنیا رو ازدست میدم هم اونورو

ولی گاهی یه سری ادمای بی اعتقاد اینقدر قشنگ زندگیشون رواله و عادی که به واسطه همون نعمتها شکوفا میشن

من تا خرخره تو سختی ام به ته تهش رسیدم وقنی کاری برام نمیکنه دیگه به دردمن نمیخوره

گفتم هم اینورو از دست دادم هم اونور😔

خداوندا امید دارم ک زندگیمو ب کام دلم میکنی

الهی آمین

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍