2777
2789
اشتباه نکن قهر نکن بدتر خوش به حالش میشه و از دستت راحت میشه اینجور که به نظر میاد باید با این رفتار ...

چ غلطی کنم منم دوتا بچه کوچیک دارم

دل اینام پوسید

منم کمک میخوام منم کم میارم خودم شهر غریبم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منطقی باهاش صحبت کنصمیمت رو توی رابطه عاطفیتون بیار با زبون مهربونی جذب خودت کن کجا میره با دوستاش ؟ ...

نمیتونم تک تک جواب بدم ببخشید

کلی جواب میدم

اهل شراب نیست ولی باشه آره میخوره

منم مشکل تورو داشتم کم کم فهمیدم چی کار کنم ۴ سال زمان برد تا تونستم بشم سوگولی شوهرم

خوب تعریف کن چکار کردی

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

منم مشکل تورو داشتم کم کم فهمیدم چی کار کنم ۴ سال زمان برد تا تونستم بشم سوگولی شوهرم

چیکار کردی به منم میگی

فکر طلاق افتادم

ن بخاطر دیر کردنش .بخاطر اینکه تو دایره توجه ش نیستم .منو نمیبینه

مهم نیستم

پیشش عزت نفس ندارم

چ غلطی کنم منم دوتا بچه کوچیک دارم دل اینام پوسید منم کمک میخوام منم کم میارم خودم شهر غریبم

با زبون خوش بگو بهش بگو من زنم ناز دارم به هم صحبتی با شوهرم نیاز دارم شبا کنار هم باشیم وقت بگذرونیم خوراکی بخوریم

ببین سعی کن پیش تو بهش خوش بگذره غر نزن

لباس خوشگل بپوش بیشتر به خودت برس و خوش اخلاق باش

تاثیر داره سعی کن جذبش کنی دیگه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

نگران دوستمم

نگرانیت به جاست😔🥲

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چیکار کردی به منم میگی فکر طلاق افتادم ن بخاطر دیر کردنش .بخاطر اینکه تو دایره توجه ش نیستم .منو نمی ...

دقیفا منم مشکلات تورو داشتم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

با زبون خوش بگو بهش بگو من زنم ناز دارم به هم صحبتی با شوهرم نیاز دارم شبا کنار هم باشیم وقت بگذرونی ...

بخدا سعی مو کردم

اون ازین که لختی یا حتی شلوارک پیش بچه هام بپوشم بدش میاد

یا رژ لب بزنم و آرایش کنم

اما شلخته نیستم مرتبم

خونه زندگی رو تا جایی ممکن تمیز نگه میدارم غذاهای آماده ست .ولی نمیدونم چی میشه این وسط من الویت نیستم یا الویت آخرشم

بخدا سعی مو کردم اون ازین که لختی یا حتی شلوارک پیش بچه هام بپوشم بدش میاد یا رژ لب بزنم و آرایش کنم ...

هعی خواهر الان اکثر زندگیا همینه خیلی غصه نخور خودتو عذاب نده به خودت و بچه هات برس یکم رهاش کن به حال خودش

بالاخره سرش به سنگ میخوره خدا جای حق نشسته