2777
2789
نمیدونم میگه کارآگاه وایمیسه بار اگه بیاد جا به جا کنن آخه تا این وقت شب!

شاید راست میگه بنده خدا

شوهر منم کارگاه داره خیلی وقتا دیر میاد

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هر شب دیر میاد

چون سر کاره

غیر سر کار هم جایی برای رفتن نداره

خصوصا نصف شبی

محل کارش هم بیخ گوشمه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

عزیزم چیزی که بهت میگم رو حتما حتما امتحان کن

بعد یه ماه بعد نتیجشو بهم بگو

اینبار که دیر اومد بهش بگو وقتی تو خونه نیستی اصلا آرامش ندارم

دلم آشوب

دلگرمی این خونه تو هستی

وای چقد خوب وقتی خونه ای من دیگه خیالم راحت راحت

با وجود تو آرامش دارم

تو مرد خونه ای،خونه باوجود تو معنا داره

وقتی خونه نیستی میترسم

دقت کن فقط یکی دو جمله رو بگو

نشینی براش سخن رانی کنی

شبهایی هم که زود میاد

براش چای ببر

میوه پوست بگیر

اصلا و ابدا نگو جرا دیر اومدی

غر زدن و سوال و جواب کردن،ممنوع

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

با جروبحث کتک میخورم کنم زیاد نه در حد سیلی

اخ قربونت شم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

کجا میره خب؟

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

اون بدتر پرنسسهاونم قهر میکنهالان یه ۳روز قهریم به هیچیش نیست

اشتباه نکن قهر نکن

بدتر خوش به حالش میشه و از دستت راحت میشه

اینجور که به نظر میاد باید با این رفتارش کنار بیایی

آشتی کن و خرش کن و حساااابی خرتو بتازون

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خب هر شب دیر میاد چون سر کاره غیر سر کار هم جایی برای رفتن نداره خصوصا نصف شبی محل کارش هم بیخ گوشمه

ن این کار اصلیش بیمارستانه یک شب در میون میاد خونه

مثلا دیشب نبود شیفت بود

اینجا کارآگاه بخاطر رفیقش میره

واسه همینه میگم واجب نیست الکی میرید دور هم جمع میشن

ن این کار اصلیش بیمارستانه یک شب در میون میاد خونه مثلا دیشب نبود شیفت بود اینجا کارآگاه بخاطر رفیقش ...

با رفیقاش میره ؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
دوستمم الان بهم پیام داده که دوساعت منتظر شوهرشه زنگش زده چرا نمیای قطع کرده گفته کار دارم

خاطره بدی از این جواب ها دارم😔ته تهش همشون سر و ته یه کرباسن

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴