2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا بخدا همکلاسی پسرم مریض شده بود مادرش فرستادش مدرسه پسرمو چندتا بچه دیگه رو مریض کرده بود بعد تو ...

بهش میگفتی حالا اگه دو جلسه نیاد از دانشگاه آکسفورد بیرونش نمیکنن ، آدم بیشعور آخه چی پیش خودت فک کردی بچه ی عقب افتادتو فرستادی چهار نفر دیگه بگیرن بیفتن تو خونه با حال خراب .

تمام اینا زیر سر مادرای کارمندِ که صبح ها میرن سرکار شوهراشون هم سرکارن ، کسی نیست مراقب بچه باشه تو خونه ایناهم میگن حتی اگه رو به موت هم بود ولی باز مدرسه بره خیالشون راحتترِ

بهش میگفتی حالا اگه دو جلسه نیاد از دانشگاه آکسفورد بیرونش نمیکنن ، آدم بیشعور آخه چی پیش خودت فک کر ...

آره دقیقا فقط میگن بچه رو بندازیم جایی و بریم به کارمون برسیم خیلی دلم برا اون پسر میسوزه به جا اینکه بهش رسیدگی کنه با گلودرد فرستاده بودش مدرسه

شکل بهارانم ولی از دل خزانم... 

دلت نسوزه اونم بچه ی همون پدر مادرِ بی فکرِ ، دلت به حال بچه ی بی گناه خودت بسوزه

آره اما وقت مریضی مادرش به دادش نمیرسه فکر کن با درد فرستادش مدرسه دلم میسوزه

شکل بهارانم ولی از دل خزانم... 

دلت نسوزه اونم بچه ی همون پدر مادرِ بی فکرِ ، دلت به حال بچه ی بی گناه خودت بسوزه

همکلاسی دخترم بغل دستش میشینه ، کرونا گرفته و مدام تو صورت دخترم سرفه میکرده ، من از اول مهر برا دخترم ماسک تهیه کردم و دوتا هم میزاشتم تو کیفش که اگه کشش پاره شد یا کثیف شد داشته باشه که عوض کنه ، حساب کن اون که مریض بوده ماسک نزده ، به مادرش پیام دادم که اولا چرا فرستادیش مدرسه ثانیا چرا بدون ماسک آخه 😱

میگه ماسک که میزنه نفسش میگیره بچم 🙄

گفتم خدا کنه زودتر این نفس قطع بشه ، تا هم خودش راحت بشه هم من