2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی از اولیا متوجه نمیشن معلم ناظم مدیر نباید بچه رو راه بدن تا کامل خوب بشه

من تا پارسال مدرسه میرفتم همش مریض بودم از دست بچه ها اخر بچه ایی که مریض بود و میشوندم پیش مدیر میگفتم من امروز اموزش ندارم به خانواده اش بگین بیان ببرنش

من پسرم بخاطر ی احمق دور ازجونش تا دممرگ رفت تشنج کرد خیلیی حالش بد شد ب هفته بستری شد با بچه کوچیک ...

وای وای وای وای مااااااهم

هیچی خوب نمیکنه نه سرم نه دارو هیچیییی

یه هو بدنت یخه یهو بدنت تاغ میشه داری میسوزی

دماغت سوز میده وای وای سرفه امونمون بریده داریم خفه میشیم

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

خدا خیرتون بده.

چند روز پیش، سرکلاس، به والدین دانش آموزم زنگ زدم،گفتم چرا فرستادینش مدرسه وقتی انقدر حالش بده؟؟ بچه از شدت گلودرد نمیتونست حرف بزنه.

اومدن بردنش، گفتم تا بهتر نشده، لطفا نفرستینش.

بعضی از والدین، فقط به فکر راحتیه خودشونن و ذره ای شعور اجتماعی ندارن متأسفانه.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

کاش یه مدت کلن آنلاین بشه مدرسه تا کمتر بشه این ویروس لعنتی من خیلی استرس دارم

نمیدونم چرا واقعا امسال حداقل شهر ما انقدر مقاومت میکنن برا انلاین شدن لعنتی بیمارستانها پر شده همه مریضن ب خدااااچهارشنبه تنهاروتعطیل میکنن مردم همه میرن مسافرت چون۳رثژ تعطیلیه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اینو تو گروه کلاسی مدرسه بچت داد بزن بگوووووووووووووومن خودم آسفالت شدم انقدر به مادرا و مدرسه و معل ...

صد بار گفتم

گفتم اینجا هم بگم اونایی که بیفرهنگن همینطور بدون ماسک میفرستن مدرسه به خودشون بیان

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

ای خواهر ، اینا اگه این حرفا حالیشون بود ، یه ماسک میزدن دهن بچه شون

والا بخدا همکلاسی پسرم مریض شده بود مادرش فرستادش مدرسه پسرمو چندتا بچه دیگه رو مریض کرده بود بعد تو گروه گفتیم چرا فرستادیش نزدیک بود قورتمون بده که اگه بچمو نمیفرستادم از درساش جا میموند

شکل بهارانم ولی از دل خزانم... 

من سقط کرده بودم و درگیر بیچارگی خودم بچم هم ویروس جدید گرفته بود از مدرسه مردم و زنده شدم تا خوب شد.از مدرسه زنگ زدند گفتم من تا وقتی مطمئن نشم خوب نشده مدرسه نمی فرستم

دوتا بچه دارم از آشناها زنگ زد گفت بیام خونتون سرماخورده بود گفت به خاطر سرماخوردگی خونه بابام نمیتونم برم بچه های دادشم ممکن بگیرن بی رودربایستی گفتم آن شالله وقتی خوب شدی ناهار در خدمتم

دوتا بچه دارم از آشناها زنگ زد گفت بیام خونتون سرماخورده بود گفت به خاطر سرماخوردگی خونه بابام نمیتو ...

وای چطور پروو بود خونه بابات نمیتونی بری خونه من چرا میتونی