2777
2789

نیاز به دعوا نداره خوب اگه میخوای بری همینجوری برو

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوزم دوسش داری؟

وقتایی که اخلاقش خوبه و بهم شک نداره اره.

وقتایی که خونمون صمیمیه اره.

میدونی سخته ادم برای زندگی که با هزار امید واردش شده یدفه ول کنه برهو بعد خود خوری کنه بگه شاید میتونستم کاری کنم.

میخوام به درجه ای برسه که بگم من صدمو گذاشتم اما نشد.

وقتایی که اخلاقش خوبه و بهم شک نداره اره.وقتایی که خونمون صمیمیه اره.میدونی سخته ادم برای زندگی که ب ...

اها یعنی همسرتونه؟ درست متوجه شدم؟؟ ادم شکاک خب رفتارش دست خودش نیست اگر میتونی با صحبت خیلی هوشمندانه دلیل رفتارش رو بپرس ببین چی ازارش میده چیه ک باعث میشه بهت شک کنه

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

اها یعنی همسرتونه؟ درست متوجه شدم؟؟ ادم شکاک خب رفتارش دست خودش نیست اگر میتونی با صحبت خیلی هوشمندا ...

خیای پرسیدم اپا میگه شک ندارم . اما خب شکاکه و خیلی ازار میبینم. مدام یه حرف تکرار میکنه .

بریدم دیگه

چند روز پیش تا همین عصر میگفتم خداروشکر یکم بهتر شده و دلمم گرم شد به زندگی باز گند زد توش.

خیای پرسیدم اپا میگه شک ندارم . اما خب شکاکه و خیلی ازار میبینم. مدام یه حرف تکرار میکنه .بریدم دیگه ...

اره میدونم خیلی ازار دهندس دیدم ادم اینجوری ک زن خیلی اذیت میشه توی زندگی وای بخدا ادم شکاک بهتر از خیانت کاره چون هردو رو دیدم ولی زنی ک خیانت میبینه خیلی بیشتر داغون میشه امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون حل بشه عزیزم💙🙏

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤