2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا یهویی همه اینجوری شدن؟بچه هفت ساله ای دیدم که میگفت کاش بمیرم🙁

اینها دیگه از بزرگترها که مدام در حال چسناله هستن یاد می کیرند

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

دقیقا 😂😂

یه فامیل داریم یه خونه سه طبقه بزرگ داره با ویو پارک

خودش یه ماشینی شاسی بلند گرون داره دو تا ماشین خوب هم بچه هاش دارند غیر از کلی پول و طلا و مسافرت و ویلایی که تو شمال داره

بعد وقتی می ری خونه اش مدام داره ناله می کنه و به این و اون فحش می ده! انگار نصف کشور حقش بوده و بهش ندادن

اصلا انگار ناله کردن مد شده و با کلاسی هست

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

فک کنم به خاطر فصله

برو امپول ویتامین دی و ب کمپلکس بزن خیلی بهتر می شه.

واقعا روحیه و سطح انرری رو تغییر می ده

یه فامیل داریم یه خونه سه طبقه بزرگ داره با ویو پارک خودش یه ماشینی شاسی بلند گرون داره دو تا ماشین ...

اون دیگه از چی ناله میکنه آخه😂😂

خوشی زده زیر دلش

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

اون دیگه از چی ناله میکنه آخه😂😂خوشی زده زیر دلش

همه اش اخم هاش تو هم هست و می ناله و به زمین و زمان فحش می ده

تازه زندگی اش نگاه کنی دست به هر جا بزنه پول می ریزه براش

اون دیگه از چی ناله میکنه آخه😂😂خوشی زده زیر دلش

یه بار به خانوم بود بیرون دیدم داشت از گرونی می نالید حدود نیم ساعتی داشتیم با هم صحبت می کردیم و من می گفتم خدا بزرگه. حالا ادم مدارا می کنه تا بگذره و مدام می گفت نمی شه مدارا کرد چقدر دیگه مدارا کنیم و فلان و ...

آخر دست از دهنش در رفت و حقوق خودش و شوهرش گفت روی ام حدود ۷۰ میلیون می شه! و من که حقوقمون یه سوم اون بود داشتم بهش دلداری می دادم! دلم می خواست بهش بگم پدسگ نیم ساعته این چسناله هات برای چی بود!؟ دیگه دو نفر بازنشسته هفتاد حقوق دارید خونه و ماشینم که دارین چتونه؟ نه نیاز دارین که پس انداز کنید برای آینده نه می تونید بخورید نه حوصله مسافرت دارید!

یعنی نیم ساعت مغز من خورد بس که گفت نداریم نداریم!

دیگه برام تجربه شد زیاد پای حرف این ادم ها که می نالند نشینم!

یه بار به خانوم بود بیرون دیدم داشت از گرونی می نالید حدود نیم ساعتی داشتیم با هم صحبت می کردیم و من ...

😂😂😂😂

از این حجم از ناشکری نمیترسن؟

اونا کلا تعریفی از داشتن یا نداشتن پول ندارن

مهم شمایین که روش زندگی کردن رو یاد گرفتین😍👌🏻

فقط 29 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷