2777
2789
عنوان

تست و وقت تلفی کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 17 پست

ریاضی چند درصد زدید

از کی کنکوری خوندن رو شروع کردید

میخوام جزوه یکی از اساتید رو بخونم و به بچه هام نکاتش رو بگم

نظر شما کدوم استاده

....با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم. از شما آقایون محترم خواهش می‌کنم لطفا در تاپیک های من شرکت نکنید.

عزیزم منمکلاس فرهمند رو میرم و فرهمند نکاتی که میگه بیشترشون نکات کنکور های اخیر هستند و برای همین تست های کنکور برات راحته چون نکاتشو بلدی وگرنه کنکور هر سال پر نکات و ایده های جدیده که باید برای اشنا شدن باهاشون کتاب تست بزنی

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یازدهم معدلم ۱۹.۲۴ بود ۶ تا درس نهای امسالم مطمعنم ۱۹.۳۰ به بالا میشه فقط یه میانگین ۴۰ میخوام که ...

منم یازدهم نهایی هارو ۱۹ و ۲۶ شدم خیلی استرس دارم امسال میترسم بد بدم نهایی رو

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم