2777
2789

من برای اینکه این آلاینده ها روی پوست صورتتون اثر نذاره براتون یه پاک کننده میسلارواتر لدورا دارم که تمام آلودگیهای پوستتونو پاک میکنه ومنافذ پوستو هم تنظیم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میسلارواتر چیه باو

من صابون گرفتم از این صورتی معمولیا

میزنم بعدشم ابرسان مرطوب کننده اونم معمولی ارزون

🤣

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

پول ندارم اخه

عزیزم برای اینم راه حل دارم،فردا اگر خواستی زنگت میزنم عضوت میکنم عضوکه شدی ۲۰تا۳۰ درصد تخفیف میخوری،حتی میتونی کار کنی تو شرکت،هر محصولیم خواستی تخفیف میدن بهت شرکت

میسلارواتر چیه باومن صابون گرفتم از این صورتی معمولیامیزنم بعدشم ابرسان مرطوب کننده اونم معمولی ارزو ...

تو که خوبی😂 من روغن نارگیل اصل گرفتم دست و پا و صورتو هر جامو گیر بیارم باهاش چرب میکنم😂نمییییدونی چقدر پوستم عوض شده انگار آب رفته زیر پوستم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

عزیزم برای اینم راه حل دارم،فردا اگر خواستی زنگت میزنم عضوت میکنم عضوکه شدی ۲۰تا۳۰ درصد تخفیف میخوری ...

وای ازینایی هستی که یریز حرف میزنن و براهمه چی راه حل دارن که پولشو درواقع میخوان ؟

لایک نکنید .توروخدا