2777
2789
کامنتها را خوندم از؟شدت بی فرهنگی مغزم سوت کشید همونهایی هستن که پسر میپرستن و هر روز از شوهرشان کتک ...

الان تایپک بزن پدریامادرم ویروس گرفتن داداش عروسمون نمیره یه لیوان اب بده دستشون همه اینا میگن وظیفه داداش عروستون نیست شمادخترشونی بایدبری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اینجا بحث پول بود گلم

بحث این بود فقط مرد وظیفه داره پول دربیاره

در صورتی ک هیچکدومتون ب مسئولیت های خودتونم نگاه نکردید و از پدر اسی حمایت کردید

اینکار گناهه میدونستی ؟

حمایت از گناه دیگران گناهه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم برای هر خانواده ای متفاوته واقعا بعضی پسرا دنبال خوشگذرونی و تفریحی و هیجا کمک باباشون نیستن فقط میخان از باباهه بکنن برای خودشون ، ولی از اونطرف دختره دلسوز پدر مادرشه. اینجا باید خود پدر مادره هواسشون به دخترشون باشه و عدالت رعایت کنن نزارن حق دخترشون پایمال بشه، ولی وقتی پسره از وقتی که تونسته کمک پدر و مادرش بوده و خیلی ازوقتشو برای اونا گذاشته و دختره هم رفته دنبال زندگی خودش واقعا حق پسر هست که بهش کمک بشه

خودتو خسته نکن اصلا نباید جواب اینارو داد بی فایدس

اره بیچاره ها حق هم دارن !!!

از کودکی اینارو تو سرشون فرو کردن!!! و اینجور باهاشون رفتار شده،،، اینا هم یاد گرفتن!!!

همون حکایت هیییس دخترا فریاد نمیزنن!!

هیییییس دختر بلند نمیخنده!!

هیییس دختر هیچ حقی نداره،،، دختر مال خود آدم نیست و غریبه اس و چرا بدیم داماد بخوره!!!

باید بدیم پسر خودمون بخوره!!

فقط ناراحت اینم که تو این دوره زمونه،،، با این همه فضای مجازی که کل دنیارو میبینن،،،،، چرا به اشتباهشون پی نمیبرن؟؟؟ چرا این چرخه نابرابری رو قطع نمیکنن،،،، چرا این ذهنیت رو هنوز هم دارن و به بچه هاشون منتقل میکنن؟؟؟

اسی چندتا بچه هستین؟ اگه دوتایید که خب برای کس دیگهای نمیمونه جز خودتون...به داداشت میده برای توام ی ...

بنظرمنم مال خودشه و اختیاردار

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی

الان تایپک بزن پدریامادرم ویروس گرفتن داداش عروسمون نمیره یه لیوان اب بده دستشون همه اینا میگن وظیف ...

دقیقن

ولی من در واقعیت دیدم ادم با شرف هم پیدا میشه

خیلی از مردا پدرای سالمندشون ترخشک میکنن

در اصل این کار وظیفه بچهای اون سالمنده دختر پسر نداره

ولی اینجا همه چیز علیه زن هاست

بحث این بود فقط مرد وظیفه داره پول دربیاره در صورتی ک هیچکدومتون ب مسئولیت های خودتونم نگاه نکردید و ...

عزیزم پدر ایشونو من نگفتم کار درستی کرده اتفااااقا خییییلی خیییلی کار نادرستی کرده که مشکلات مالی دخترشو نمیبینه و توجا نمیکنه ... بحث سر اونایی بود که میکفتن اصلا و ابدا نباید یک قرون بیشتر کمک پسرشون کنن !!! پدر اسی ظلم کرده وقتی دخترش مشکل داره توجهی بهش نداره

قربون بابام بشم، ۵ تا خواهر برادریم به هممون یک واحد و یک معازه داده. تازه من مجردم گفت ازدواج کنی ...

خدا خیرش بده واقعا روزی هزاران بار

خیلی کم پیدا میشن همچین آدمای با انصاف و عادل و عاقلی تو ایران!!!!

وقتی اینقد مغزهای زنگ زده زیاده

اتفاقا ربطی نداره من بابام برام همه چی خریده الان شوهرم حرف بزنه خفه اش میکنم کردمش نوکر خانوادم

باریکلا

چقد نوع روابط زوجین و خانوادگیتون سالمه 👏🏻

دقیقا به همین خاطره که میگیم تامین مالی خانواده با مرده و خانواده دختر وظیفه ای نداره 👍🏼

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

منکه تایپک ترک میکنم برم به گلدونام اب بدم براپرنده هادون بریزم ثوابش بیشتره ازخوندن این پستا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖