2777
2789

۱- تهیه منزل وظیفه همسر شماست و البته پدر ایشون باید کمکش کنه همون جور که پدر شما به پسرش کمک کرد ۲ - درآمد پایین شما و همسر شما رو هم خودتون باید یه فکری براش بکنید و همت کنید و افزایش بدید ۳ - پدر شما اختیار مال و اموالش رو داره ۴- با تمام این اوصاف عقل و انصاف و عدالت حکم میکنه که پدر شما هوای دخترش رو هم داشته باشه و کمکش کنه ۵- اینجا ایرانه و متاسفانه اکثر پدرها پسر دوست هستند و دختر رو زیاد قاطی آدم حساب نمیکنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفانه از اول اعتدال رعایت نشده، جوری پسرشون بار آوردن که فکر میکنه وظیفه ی هر روزه بره دنبال کار ...

اینجوریم درست نیس کلا قانون ایراد داره با سهم دو برابری مرد هم خودش هم خانوادش در مقابل خانوادش بیشتر از خواهرش اونو موظف میدونن چون میگن تهش همه چیز مال پسرمه تازه بعضی جاها اصلا به دختر سهم الارث نمیدن ریشه خیلی از مشکلات همینه

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

واقعا تعجب کردم از خوندن کامنت ها

چه دنیای بی رحمی شده

بعضی ها چحور دلشون میاد هنوز پدر و مادرشون زنده هستن حرف از ارث و میراث بزنن .همیشه دعا میکنم پیش مرگ مادرم بشم و نبینم روز ی رو که مالش رو تقسیم کنن ....

واقعا دنیای بدی شده ...

شماا خیلی پرتی. وطیفه پدر مادر هست ک به بچه نیازمندشون کمک کنن. دختر پسر نداره، مجرد متاهل هم نداره. اگر والدین دارن وطیفه شرعی هست برو یکم احکام بخون بعد حرف بزن. الان پدر اسی داره و به دخترش کمک نکنه مدیونه. درمورد فرزندان هم همین حالته.

پدر لطف کرده بله ... اما اون روزی که پا میشن دسته جمعی شونه به شونه پسرشون میرن خاستگاری دختر مردم ...

اصلا حرفت منطقی نیست میگید مرد مسئولیت خانواده گردنشه درست

ولی این مسئولیت و رفاه رو باید خود مرد ب وجود بیاره نه پدر خانواده

این پسر یعنی عرضه شو نداره؟

این همه ادم مستأجران

میتونست مستاجر پدرش باشه

پدرش الان شده دست راست پسرش

دخترشم اینجا نقش هیچ چیزی نداره

شاید اگ همین مقدار پولی ک ب پسرش داد ب دخترشم میداد

دخترش زندگی بهتری داشت کمتر قصه میخورد کمتر بار مشکلات مالی روش بود

خدا شاهده شما دخترا رو برای مردم میدونید پسرا رو برای خودتون

این دوتا هیچ فرقی باهم ندارند خداروشکر مثل پدر اسی داره کم میشه من خیلی خانواده های بهتری دیدم هوای بچه هاشون دارن کمبود نکشن

این کمک گرفتن از پدر نیست زیر سایه پدر بودنه چرا فرق بین وظیفه و لطف رو خیلیاتون متوجه نشدید پدرش لط ...

خیلی از پسرها شغلشون با پدرشون یکیه .. از وقتی نوجوان شدن زیر سایه پدرشون کار کردن بعضا مزد کارشونو میگیرن ... دارم میگم به دختر هم باید وقت مشکل کمک کنن .. اما این که دخترا بگن آره بابام به اون دو قرون بیشتر کمک کرد اشتباهه باید منطقی باشن که اون روزی که پدر با پسرش،رفت خاستگاری داشت بلبل زبونی میکرد که دخترتونو بدین به پسرم به عنوان حامی و پشت، دختر مردم و آورد خونه پسرش تا جایی که امکان داره کمک کنه پسرش تو تامبن رفاه که (((((وظیفشه))))) کم نیاره .. اما به دخترش هم باید برسه .. خییییلی مطالب غیر قابل درک و سخت و عجیب غریبیه ؟؟؟؟؟؟

چون بعد از ازدواج مرد وظیفه تامین رفاه خانواده رو داره!!! این انتظار رو هیچ کس از زن خونه نداره ... ...

چطور ذهنتون عادت کرده میگید به داماد!!!!! اگه چیزی هم بده به دخترشون میدن نه داماد!!!!!!

نترس حالا مثلا با یه مقدار کمک اونم به دخترشون

داماد دیگه نمیاد بشینه خونه اینا خرجش رو بدن!!!!

چه جوری غیرتتون اجازه میده دختر خونه شوهرش تنگ دستی بکشه!!!!!

ولی پسر هم برای خونه خریدن کمکش کننن،،، هم تا دوازده سال خونه اش رو رایگان در اختیارش بزارن!!!!

ااگه پدرمادرت این رفتار رو باهات داشتن شما دیگه این چرخه رو ادامه نده و قطعش کن!!! به بچه هات منتقل نکن

ووای به حال دختراتون،،،،،وای به حال جهان سومی،،،، وای به حال تبعیض هاتون که قراره اون دنیا پاسخگو باشید

خواهر شوهرت باید کمک میکردبعدم اگر کمک کرده نباید کع همچی برای اون یشهتهش یکم بیشتر پول بهش برسه

کسی کمک نکرده به ما، دارم میگم قرض کردیم و پس هم دادیم ، بعدم ما وقتی ازدواج کردیم همه خرجا به عهده خود همسرم بود نه پدرش، اما خواهر شوهر تا تمام مخارجش رو پدرشوهرم داد و همه چی هم سنگین بود،

خب وقتی نمیخوان بدن زوری که نمیشه

دقیقا زورکی که نمیشه

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی

هم میشه گفت کارش درسته هم نادرستاینکه به دأداشت این همه کمک میکنه درست نیستولی باور کن به تو یک میلی ...

👌

کاربری اول دست داداشم بود الان دست منه یک عدد پشت کنکوری هستم برای استراحت روزی چند دیقه آخرای روز یا قبل خواب میام نی نی سایت و میرم پس اگه کامنتی گذاشتم ریپلایم خورد جوابی ندادم بدونین وقت نداشتم و احتمالا آفلاین شدم. علاقه مند به رنگ سبز ، طبیعت و دوچرخه سواری🚵‍♀️ اسب دوست دارم، سگ و عروس هلندی

چطور ذهنتون عادت کرده میگید به داماد!!!!! اگه چیزی هم بده به دخترشون میدن نه داماد!!!!!!نترس حالا مث ...

خودتو خسته نکن اصلا نباید جواب اینارو داد بی فایدس

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

یعمی شما دختر را بچه حساب نمیکنی ؟ همین هست همیشه تو سری خورید هم دختر هم پسر بچه هستن صرفا چند گرم ...

این کاربر حالمو بهم زد. پدر مادر وطیفه دارن به فررندشون کنک کنن اگر پولدار هستن. دختر پسر نداره، این قانون شرعی هست وطیفه هست .