2777
2789
یعنی دختر بچه خودش نیست؟ اونوقتتو پیری و مریضی همین دختر میرسه بهشون آقا پسر با خانواده تو عشق و حال ...

آره پدر مادرم تصادف کردن.ازشون پرستاری کردم کارایی کردم که برادرم چندشش میشد انجام بده.احترام گذاشتم با اینکه باهاشون قطع رابطه بودم ولی برادرم توهمین علیل شدن بابام چه توهین هایی که نکرد

تخم پسر نسل رو میبره جلو.ببخش اینقدر بی ادبانه حرف زدم.من که چندین سال عذاب کشیدم از تبعیض.

واقعا خیلی ناعادلانس

پس موقع پیری ومریضی هم از همون عروس وپسرشون انتظار داشته باشن

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان کار پدرت اشتباه بوده خیلی از خونواده هارو دیدم متاسفانه مادرِهمون خونه دستاش درد میکنه یا سنی ازش گذشته ماشین ظرفشویی نداره بعد میبینی پدره میره برای عروس و پسرش ماشین ظرفشویی میگیره این یه مثال بود

پدر وظیفه نداره به پسر یا دخترش کمک مالی کنه اگرم کرد لطف کرده وظیفه نبوده

نمیشه هم بزور ازشون پول گرفت پول خودشونه با جنگ و بحث مشکلی حل نمیشه

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

نه چون جایی بزرگ نشدم که خانوادم سختی کشیدنمو ببینن کاری نکنن خونه دارم ماشین دارم ب کمکشون نیاز ندا ...

دقیقا از این مدل آدما شدن خواهرشوهرای من و بل حسادتشون باعث یه سری اتفاقات تو زندگی ما شدن، چقدر بدن اینمدل آدما، کاش نبودن دوروبرمون

یعنی دختر بچه خودش نیست؟ اونوقتتو پیری و مریضی همین دختر میرسه بهشون آقا پسر با خانواده تو عشق و حال ...

منم گفتم به اگه داره به عنوان پس انداز بده

نه این که پدر میشناسم هر دو هفته یه بار تا یخچال دخترشم پر میکنه ولی دامادشون روز به روز پرو تر و پر توقع تر میشه

همسر من تمام وقت هر روز موقعی که از سرکار میاد در اختیار باباشه و اصلا برای ما وقت نداره ، من هر کار ...

روابط شما هم کلا با خانواده همسرت اشتباست اعتدال رو رعایت کن

جواب حرفای احمقانه و غیرمنطقی رو نمیدم😏😊دختر شیرازیم😎🥰

نه چون جایی بزرگ نشدم که خانوادم سختی کشیدنمو ببینن کاری نکنن خونه دارم ماشین دارم ب کمکشون نیاز ندا ...

نه عزیزم اینا میگن چطوری به پسرشون کمک میکنن به دخترشونم کمک کنن هردو روبه یه چشم ببینن ، والا الان دوره زمونه طوری شده دوماداازعروسابهترن

اگه یه چیزی به عنوان پس انداز به خودت بده یه حرفی ولی هر آدمی دوست داره به بچه ی خودش کمک کنه نه به ...

بچه مردم کیه؟؟؟

مگه ادم له دختر خودش بده،،،، به داماد چه؟؟؟

همینجور که به پسرش میده و به عروس ربطی نداره؟!!

اینقد تو ایران و خانواده هاتون مردسالاری و تبعیض بوده دیگه عادت کردید که پسر و مرد جنس برتر هست و دختر غریبه اس و هیچ حقی نداره !!!

کاش اینو به بچه هاتون منتقل نکنید حداقل !! کاش یه کم این تفکرات کم میشد تو جهان سومی

اسی جان کار پدرت اشتباه بوده خیلی از خونواده هارو دیدم متاسفانه مادرِهمون خونه دستاش درد میکنه یا سن ...

اینی که شما گفتی اشتباه بوده کارش، ولی چرا کار پدر اسی رو میگی اشتباه بوده؟!

بچه مردم کیه؟؟؟ مگه ادم له دختر خودش بده،،،، به داماد چه؟؟؟ همینجور که به پسرش میده و به عروس ربطی ن ...

الان موندم تکلیف من که دو تا دختر دارم چیه ابنجوری که اینا میگن حقی نباید بهشون بدم🤔

چون مرد وظیفشه خونه ماشین رو فراهم کنه برا زنش و بچش حالا چ خودش بگیره چ قرض کنه کمک بگیره ب هر طریق ...

🤣🤣🤣حرفاتون خنده داره

خودت حاظری ببخشی؟؟

نه عزیزم اگر قرار بر پرو شدن عروسم پرو میشه

بعدم قراره بده ب دخترش ن عروسش

الان رربطش به پدرر همسرش چیه؟؟پدرهمسرش مربوط به شوهرش هست!!! شوهرش باید انتظار از پدرش داشته باشه!!! ...

اره اره ببخشید لطفه لطفه پدر یا پدر شوهره ولی واقعیت درک میکنم ولی وقتی نخواندن چه میشه کرد حق با شماست مناشتباها گفتموظیفه

اینی که شما گفتی اشتباه بوده کارش، ولی چرا کار پدر اسی رو میگی اشتباه بوده؟!

دوباره بخون کامنتو

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

منم گفتم به اگه داره به عنوان پس انداز بدهنه این که پدر میشناسم هر دو هفته یه بار تا یخچال دخترشم پر ...

این مطلب هم در مورد داماد هم عروس صدق میکنه .اگه پر رو و بدون درک باشن مثل گربه کوره هیچ محبتی رو نمیبینن .پدر میتونه کمک کنه به شرطی که هر چی میده به اسم دخترش باشه