2777
2789

اسی چندتا بچه هستین؟ اگه دوتایید که خب برای کس دیگهای نمیمونه جز خودتون...به داداشت میده برای توام یه جور باید جبران کنه که شوهرت پررو نشه

در آخر با اینکه از کامنتا حرصم دراومد اینم بگم که مال و سرمایه پدرته و اختیارشو داره... گاهی آدم حتی نباید از پدر و مادرش توقع داشته باشه و زندگی همینه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر مادر اگه استطاعت مالی داشته باشند

چه بهتر که به بچه ها به یه چشم نگاه کنن

حداقل همون سهم دختر و پسری که عرف و شرع تعیین کرده رو الگو قرار بدن

این تبعیض ها الآنم مهم نباشه

یا هی خودتو قانع کنی دادشمه

خواهرمه

بعد حیات پدر مادر

دیگه روابط خواهر برادر کم میشه

سر همین تخم کینه ای که پدر مادر بینشون کاشتن

بالاخص اگر پدر مادر آخر عمر محتاج بچه بشن

و اون بچه ای که سهم بیشتری برده کمک کمتری کنه

که غالبأ هم همین میشه

ولیکن من به عنوان والد سعی میکنم درست رفتار کنم بین بچه هام

ولی پدر مادرم اگه درست رفتار نکردن

کارشون رو گوشزد نمیکنم

چون معتقدم اونی که خودشون بدن بهم ارزشمنده

اونی که بخوام بگیرم با تذکر

با گلایه یا بعضاً قهر دیگه لطفی نداره

نبودش به از بودشه

اگه استطاعت مالی نداشته باشن

که توقع بیجا هم نداشته باشیم

نه چون وظیفه مرده خونه داشته باشه حالا نداره از باباش کمک میگیرهمن وظیفم نی خونه تامین کنم وظیفه شوه ...

الان خود شما راضی میشین دخترتون سختی بکشه و شما کمکش نکنین بگین وظیفه شوهرشه

وقتی ازدواج کردی چرا پدر باید ماشین بخره آخه، به اون ربطی نداره

وقتی پدر ادم داشته باشه مازاد

بهتر از هر کسی هست کمک کردنش

ادم از کی توقع داشته باشه

بنده خدا بشینه انتظار بکشه دور از جون کی پدرش سرشو بزاره زمین بهش ارث برسه؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
پدر همسرت وظیفه داره

الان رربطش به پدرر همسرش چیه؟؟

پدرهمسرش مربوط به شوهرش هست!!! شوهرش باید انتظار از پدرش داشته باشه!!!

استارتر هم انتظار از پدره خودش!! کی گفته پدر نباید به دخترش کمک کنه؟؟؟ مگه دختر بچه شون نیست!؟؟ مگه برابر نیستن؟

همین میشه که پدرها دختر رو دست خالی میفرستن خونه شوهر و هیچ کمکی یا چیزی نمیکنن مثل غریبه ،،،، اون دختر میره توقعاتش رو سر شوهر و خانواده شوهر درمیاره!

بعدشم وظیفه ای در کار نیست،، کی گفته وظیفه!؟ لطفه لطف

کامنتها را خوندم از؟شدت بی فرهنگی مغزم سوت کشید همونهایی هستن که پسر میپرستن و هر روز از شوهرشان کتک میخورن ولی کیف میکنند

مگه عروس خرج کنه بهترین خونه زندگی داشته باشه ولی دختر زیر بار مشکلات خرد بشه

در ضمن تا اونجایی که دیدم عروسها خیلی خیلی بیشتز از دامادها دشمن و بدخواه خانواده همسرشون هستن

پس چطوری داماد پرو میشه ولی عروس ن

چون مرد وظیفشه خونه ماشین رو فراهم کنه برا زنش و بچش حالا چ خودش بگیره چ قرض کنه کمک بگیره ب هر طریقی وظیفشه فراهم کنه پس چون وظیفش رو انجام داده پرو نمیشه

ولی اگر دختر ببره ایا به وظیفش عمل کرده ؟نه لطف کرده خونه ماشین اورده پس لطف زیادی باعث پرو شدن میشه تنبل شدن انتظار بیشتر اوردن و..

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

پس چطوری داماد پرو میشه ولی عروس ن

چون بعد از ازدواج مرد وظیفه تامین رفاه خانواده رو داره!!! این انتظار رو هیچ کس از زن خونه نداره ... واسه همینه که اگر بیش از اندازه به داماد بدن داماد دیگه تلاشی نمیکنه دائم چشمشو میدوزه به دستای پدر زنش که زندگیشو تامین کنه

پدر دختر وظیفه داره برای دخترش شرایط تحصیل رو فراهم کنه از بچگی تا زمانی که در حال تحصیلی نمیدونم چه شغلی داری همین شغل رو مدیون پدرتی! ...

بعدشم جهازت رو میده

بچه دار که بشی برات سیسمونی میده

هر سال عیدی هم میده پدر من شما رو نمیدونم معمولا مبلغ خوبی هم میده

هفته ای دو بارم دعوت میکنه خونش شام میده

چه توقعی دارید شما ؟!

واقعا توقع دارید ی ماشینم بخره بده به همسرتون خونتون بخره بده

پس برا چی شوهر میکنید

وطیفه ی اون همسرتون چیه این وسط ؟

ما به امثال شما نمیگیم حسود میگیم ساده و مرد پرست تو داداشتو از خودت بالاتر و لایقتر میدونی به خاطر ...

من نظرم متفاوته پیوند عاطفی و مهر و محبت و حفظ رابطه خانوادگی و کنار هم خوش بودن برام بیشتر اهمیت داره

قطعا خودمم یه جاهایی نیاز داشته باشم هم بابام هم داداشام هوام رو دارن

رفع نیاز واجب با توقع بیجا فرق داره جانم

ما به امثال شما نمیگیم حسود میگیم ساده و مرد پرست تو داداشتو از خودت بالاتر و لایقتر میدونی به خاطر ...

همسر من تمام وقت هر روز موقعی که از سرکار میاد در اختیار باباشه و اصلا برای ما وقت نداره ، من هر کاری داشته باشیم باید خودم انجام بدم یا قید خییلی کارهامونو میزنم، خیلی دلم میخاد با هم وقت بگذرونیم ولی هیچوقت نیست سالها بدون دستمزد برای پدرش کار میکنه، اما ما یه زمین با پولی که از اون قرض کرده بودیم و برگردوندیم بهش هم خریدیم ، و خواهرای همسرم با حسادتشون از تو چشممون در آوردند، درصورتی که اونا شوهراشون دنبال زندگی خودشونن و هیچوقت هیجا کمک پدرشون نبودن