2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما دخترو آدم حساب نمیکنید پس اگر پدر و مادرتون زمین گیر شدن انتظار نداشته باشند همون عروس جمعشون کن ...

مگه پولیه ؟

بخوان پول بدن برا مراقبت ک پرستار میارن از بیرون

بعد اینجوری نی مارو انداخته باشن تو کوچه محبت ب پوله مگ هزار جور مدل دیگ هوامونو دارن همه رو نبینم اینکه بهم خونه ندادن رو ببینم؟

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

واقعیتش اینه هر کی برا بچه خودش باید کمک کنه.. شما زیر مسولیت شوهرتی و پدرشوهرت باید کمک مالی براتون ...

یعمی شما دختر را بچه حساب نمیکنی ؟

همین هست همیشه تو سری خورید

هم دختر هم پسر بچه هستن صرفا چند گرم گوشت رای پا دلیل نمیشه یکی بچه باشه یکی نباشه

اگر اینجوری دختر حساب نمیشه همون بچگی سر به نیستش کنید راحت بشه چرا بزرگش میکنید

واقعیتش اینه هر کی برا بچه خودش باید کمک کنه.. شما زیر مسولیت شوهرتی و پدرشوهرت باید کمک مالی براتون ...

شما اصلا حرفت درست نیست

من خانواده هایی میشناسم پسر هم دارن دختر هم دارن و براشون خونه خریدن برای آینده شون

پدرش اصلا کارش درست نیست

وظیفه هیچ خانواده ای نیست خونه بده

چون جهاز رو زن میده تیکه های بزرگ رو هم مرد میده

هر دو ب یک اندازه خرج میکنن

خیلی ناراحت میشم.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

مگه پولیه ؟بخوان پول بدن برا مراقبت ک پرستار میارن از بیرون بعد اینجوری نی مارو انداخته باشن تو کوچه ...

بله قسمتیش پولیه

وقتی برای دختر مردم همه چی آماده بشه بر فرض مثال دخترشون نون شب نداره بخوره چطور از اون دختر انتظار محبت دارن

دختر بچه ی مردمه یا داماد؟اونوقت عروس بچه مردم تیس ما زنا حقمونه هرچی بزنن تو سرمون واقعن ناقص العقل ...

مرد باید پشتوانه مالی داشته باشه تا بتونه از خانواده اش حمایت کنه اتفاقا زنایی که از جیب پدر مبخوان بگیرن بدن شوهرشون بخوره بی منطقن و تو سری خور

عروس پررونمیشه؟؟

نه چون وظیفه مرده خونه داشته باشه حالا نداره از باباش کمک میگیره

من وظیفم نی خونه تامین کنم وظیفه شوهرمه

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

چون تو فرهنگ ما شوهر وظیفه داره رفاه زن و بچه ش رو فراهم کنه ( دقت کنید هیییچ کس این رو وظیفه زن خونه نمیدونه) به این دلیل معمولا پدر ها به پسرشون کمک بیشتری میکنن که بتونه وظیفه شو انجام بده .. ولی این که دختر احتیاج داشته باشه اما نبیننش هم خوب نیست وقت مشکل دختر هم باید کمکش کنن

منم طلا هدیه میگیرم هر مناسبتی باشه ب عنوان هدیه یهمون میرسن ولی اینک بگم چرا برا داداشم خونه خریدی ...

اره آخه من بیام از مادرم دلخور بشم چرا کمک نمیکنی خونه بخریم اول اینکه هزار تا حرف پشت سر شوهرم درمیان که فلانی فرستاده گدایی پول چون به شدت خانواده حرف باز و خاله زنکی دارم یه قرون هم نمیشه روشون حساب باز کرد

دوم مادر تنهایی جور من و تا کی بکشه

پدر خودم یکی از سرمایه دار های شهرمونه و من ۲۳ ساله ندیدمش از وقتی ۶ ماهه بودم

الان تمام پول هاش و خرج دو تا بچه دیگش میکنه

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️

استارتر چرا نمیشینی پدر و دختری با پدرت صحبت کنی

واقعا اگر تمکن داره

کمکت می کنه

شاید نمی دونه در فشاری

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮