2777
2789
یعنی بابات برای تو ماشین بخره راحت باشی اجازه نمیدی ؟ یا طلا بخره نخواد زورگویی های مثلا شوهرتون را ...

من سشهرم حالا خداروشکر خودش همه چی فراهم میکنه نیاز ب کمک مالی نداره ولی چرا باید بابا برام ماشین بخره وقتی شوهر دارم

کلا ادمای از مردم کندن نیستیم خودمون رو پا خودمون وایمیسیم

شما ها رو جیب و پول بقیه زندگی میکنینم راحتین

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ما اخه رسم و مدلمون این نی پدر دختر کمک مالی بده به داماد و از اونور وقتی یه عروس میاریم باید همه چی ...

شما دخترو آدم حساب نمیکنید

پس اگر پدر و مادرتون زمین گیر شدن انتظار نداشته باشند همون عروس جمعشون کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین عکس العمل این هست یک مدت خونه ی پدرتون نرین اگرم تماس گرفتن گاهی جواب ندین جواب دادین گفتن چرانمی ایید بگین هیچی درگیریم ....

هیچی دیشب خونه پدرشوهرم اینا بود یلدا هم قراره بریم اونجا و....خیلی سردوکوتاه جواب بدین

پدر وظیفه نداره به شماها پول بده اما خوب تبعیض .....

بذاربفهمند که شماناراحت شدین

به هیچوجه بی احترامی نکنید

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

ما اخه رسم و مدلمون این نی پدر دختر کمک مالی بده به داماد و از اونور وقتی یه عروس میاریم باید همه چی ...

شما دیگه زیادی خودتون رو میکوبید

سال ۱۴۰۰ نزدیک ۱۵۰ گرم مادرم طلا هدیه داد بهم الآنم تو دستمه چه ربطی به پر رو شدن شوهرم داره نمیدونم سررخودم همه جا بالاست

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
من سشهرم حالا خداروشکر خودش همه چی فراهم میکنه نیاز ب کمک مالی نداره ولی چرا باید بابا برام ماشین بخ ...

پول باباته

اگر بابا داره چرا برای دخترش خرج نکنه

شاید شوهر برای خودش ماشین داره

تو هم بخوای راحت باشی

بابام به داداشام زیادکمک کرده به مادخترا نه ماهم هیچ وقت چیزی نگفتیم شایدبخاطراینکه نیازنداشتیم شایدم غرورداریم امابنظرم پدرومادربایدبه همه کمک کنن الان مادرشوهرجاریم فوق العاده پولداره بچه هاش واقعانیازندارن اما رفته سهمیه زمین بچه هاشوزده به اسم نوه ها

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

واقعیتش اینه هر کی برا بچه خودش باید کمک کنه.. شما زیر مسولیت شوهرتی و پدرشوهرت باید کمک مالی براتون بکنه.. داداشتم پدرت باید کمکش کنه.. عروس از داداشته.. شمای دختر از شوهرتی.. عرفش اینه هر پسری باید از جانب پدر خودش حمایت بشه.. دیگه شما رفتی عروس یکی ندار شدی دیگه اون مشکل خودته.. پدرت قاعدتا باید جهیزیه شمارو بده و مخارج دوران مجردیتو.. بیشتر از این اگه چیزی بده براش لطفه.. ولی پدرشوهرت باید بابت خرید خونه کمکتون کنه یا خونه بهتون بده و عروسی بگیره و خرید عروسی بکنه.. حالا اگه نکرده مقصرش پدرت نیس..

من اگه به داداشم کمک کنه خوشحال میشم چون از من کوچیکتره بابامم برای من عقد و جهاز و سبسمونی داده من دانشگاخ ازاد بودم داداشمدولتی نوع کمک ها شاید فرق کنه ولی احتمالا برای شمام چیزایی بوده

شما دیگه زیادی خودتون رو میکوبید سال ۱۴۰۰ نزدیک ۱۵۰ گرم مادرم طلا هدیه داد بهم الآنم تو دستمه چه ربط ...

منم طلا هدیه میگیرم هر مناسبتی باشه ب عنوان هدیه یهمون میرسن ولی اینک بگم چرا برا داداشم خونه خریدی برا من نخریدی نه یا طلبکار نیستم ازشون ک بهم ماشین بدین پول بدین

این کارا چیه خب

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

واقعیتش اینه هر کی برا بچه خودش باید کمک کنه.. شما زیر مسولیت شوهرتی و پدرشوهرت باید کمک مالی براتون ...

چقدر بد حرف میزنی متنفرم ازت چقدر حس منفی داری، زن ندار شدی یعنی یه پدر یه دخترش ول کنه.