2777
2789
چون بعد از ازدواج مرد وظیفه تامین رفاه خانواده رو داره!!! این انتظار رو هیچ کس از زن خونه نداره ... ...

کسی نگفت زن وظیفه داره

شما ببخش ب داداشت ی هزاری نگیر

دوما اگر قرار بر پروایی باشه عروسم پرو میشه

ما داشتیم دیگ میگفت ماشین برا زیر پامم بخرید

چرا دخترت داره ولی من ندارم

روابط شما هم کلا با خانواده همسرت اشتباست اعتدال رو رعایت کن

متاسفانه از اول اعتدال رعایت نشده، جوری پسرشون بار آوردن که فکر میکنه وظیفه ی هر روزه بره دنبال کار و بار پدرش، پدرش هم واقعا به تنهایی از پس خیلی کارا برنمیاد و هر روز زنگ میزنه بهش، منم خیلی از اول سر این موضوع بحث میکردم ولی هیچوقت فایده نداشته که تازه بده هم میشدم این وسط

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مطلب هم در مورد داماد هم عروس صدق میکنه .اگه پر رو و بدون درک باشن مثل گربه کوره هیچ محبتی رو نم ...

خوب مگه غیر این هست

به اسم دختر

یا اگر میبینه دخترش ممکنه بزنه اسم شوهرش (از این زن های احمق کم نداریم) به نام خودش باشه بده دست دخترش

پدر دختر وظیفه داره برای دخترش شرایط تحصیل رو فراهم کنه از بچگی تا زمانی که در حال تحصیلی نمیدونم چه ...

اگر قرار بر مهمونی ک همه میدن

دوما یکیش پدر خودم به داداشم اندازه پول ی جهاز و سیسمونی داده کار شو شروع کنه چ بسا ک بیشتر

اگر عروسی ک ما برا پسرم هزینه میدیم

طلا به پسرم میدیم

دوما من میدونم پدرم حمایتممیکنه

مگه پول خونه با جهاز و سیسمونی برابری میکنه؟

فکر کردی چرا سهم الارث مرد دو برابره؟بخاطر همین وظایفشههر چند کلا قوانین ایراد داره

اوووو حالا تا سهم الارث، والا من حاضر بودم دو برابر نباشه و همسرم از اول مث خیییلی از پسرا دیگه واسه خودش و زن و بچه خودش بود

همسر من تمام وقت هر روز موقعی که از سرکار میاد در اختیار باباشه و اصلا برای ما وقت نداره ، من هر کار ...

خواهر شوهرت باید کمک میکرد

بعدم اگر کمک کرده نباید کع همچی برای اون یشه

تهش یکم بیشتر پول بهش برسه

چقدر بد حرف میزنی متنفرم ازت چقدر حس منفی داری، زن ندار شدی یعنی یه پدر یه دخترش ول کنه.

سلام عزیزم. شاید در جمله بندی و نوع کلمات بکار برده خوب نگفته ولی در مجموع حرفشون بد نیست. ولی بنظرم اگه پدر داشته باشه باید به همه بچه هاش کمک کنه و دختر و پسر نداره. و اینم بر میگرده به رسم هر منطقه. مثلا توی شهر ما همه هزینه ها به دوش داماد هست از جهیزیه و طلا و مراسم و تهیه خونه و همه هزینه ها رو پسر میکنه خب قطعا نیاز به کمک خانواده داره.

نه دیگه به قول اینا چه کاریه بدی، بچه مردم بخوره!! دختر حقی نداره،،،،،

میدونی اگه بابام به منم حق میداد الان اوضاع من از فقر در میومد.پدری که به من میگفت انقدر دخترتو دوست دارم جهیزیش با من . نوه هایی که جونشونو میدادن برای پدر مادرم .ولی دنیا همینه هر چی هار تر سگ تر بی وجدان تر بی چاک و دهنتر باشی بیشتر میچسبن بهت کاری که برادرمو زنش میکنن وهمچنان عزیزن حتی به اجبار

بچه مردم کیه؟؟؟ مگه ادم له دختر خودش بده،،،، به داماد چه؟؟؟ همینجور که به پسرش میده و به عروس ربطی ن ...

دختره جهیزیه گرفته سیسمونی گرفته هزینه دانشگاه و اگه طلایی چیزی هم تونستن دادن الانم خرج و خوراک و بریز به پاشش رو یکی دیگه تامین میکنه باز بخواد از پدر مادر بکنه؟!

مگه پدر مادر کامل ای رو انداختن دور هی دارن جیب داشه رو پر می کنن!؟