2777
2789

۱۲ سال هم خونه رایگان داده نشسته و کرایه نداده

ولی برای شما که درامدتون یک سوم برادرتون هم نیست کلا ۲۰ تومن حقوق همسرتون ۱۰۰ تومن هم کمک نکنه واکنشتون چیه .خیلی تبعیض بذاره بینتون

شما از این شرایط سخت مجبور به کار بشید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هم میشه گفت کارش درسته هم نادرست

اینکه به دأداشت این همه کمک میکنه درست نیست

ولی باور کن به تو یک میلیارد میداد شوهرت خیلی باد میکرد مردای ایرانی جنبه ندارن پدر عروس کمک کنه بهشون

انواع مورد ها دیدم چه واقعیت چه توی سایت که هوا برشون داشته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

عزیزم من دقیقا وسط تبعیض دارم بزرگ میشم 😂😂روح و روانم نابود شده همش حسرت مونده برام

از همه چی بهترینش برادرام دارن از سن کم هم براشون فراهم شد ولی من که بچه ساکت دختر آروم بودم هیچی 🥲 خدا لعنت کنه باعث بانی این تبعیضا رو نمیدونن چه بلایی سر دختراشون میاد

یاد کار پدرشوهرم افتادم.

ادمای خوبی هستنا اما خب برا دختراش خیلی بریز بپاش داشته طبق حرف خودشون

بهترین جهیزیه که واقعا هم خوب بود و بهترین سیسمونی که تازگی هم ۱۰۰ تومن سیسمونی داد

اونوقت سر عروسی من و پسرش فقط سی میلیون داد گفت ندارن دیگه

با ۳۰ میلیون ما باید خرید عروسی میکردیم تور میگرفتیم ماشین میگرفتیم ارایشگاه میرفتیم پول اتلیه هم میدادیم.

خرید عروسیم شد یه شومیز و یه جفت کتونی که کتونی لباس عروسمم شد جدا نبود و یه جفت جوراب!

اگه یه چیزی به عنوان پس انداز به خودت بده یه حرفی ولی هر آدمی دوست داره به بچه ی خودش کمک کنه نه به ...

قابل توجه شما با این سطح فکر

اونی که استفاده کننده است زن هست

زن هست که وقتی خونه تهیه میشه در رفاه

یعنی الان زن برادرم مستحق تر از منه

در حالی که پدر منه