2777
2789

من خیلی میخورم مزش شیرینه خیلی

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من کیکشو دوس دارم

با کره و یکم آب هم میتونی بپزی

وقتی پخت روش شیره انگور و پودر گردو بریزی بخوری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من کیکشو دوس دارمبا کره و یکم آب هم میتونی بپزیوقتی پخت روش شیره انگور و پودر گردو بریزی بخوری

خو درد اینجاست ک میگم اصلا نمیدونم چجوری باید بپزمش

مزش چجوریه؟شنیدم شیرینه

خریدش خوب بشورش چون سفت هست با چاقوی تیز قطعه قطعه کن به شکل مربع اندازه کف دستت پوستشم نگیر دونهاشو ازش جدا کن و یه قابلمه ترجیحا روحی بردار کف قابلمه مقداری شکر بریز بعد کدو رو از قسمت گوشتت بذار روی شکر پوستش بمونه رو دیگه بقیه اش مهم نیس همینجوری بریز تو قابلمه یه استکان آب بریز درشو بذار رو حرارت کم تا متوسط آب میوفته میپزه و بعد بازم مقداری مثلا یه استکان یا کمتر بیشتر به ذائقه خودتون اضافه کن شکر که آب شد هیچ آبی هم تو قابلمه نبود آماده خوردن هست مخصوصا اون ته دیگ زیرش عالیه مراقب باش نسوزه

برا نوزاد میخوای بدی همینجوری بپز شکر نزن مخصوصا برای وزن دهی عالیه من به دخترم میدادم

توروخدا میگی چطوری بپزم؟و کی میتونم بدم بهش؟داره شش ماه رو پر میکنه

کدو بگیرم بشورم بعد پوست بگیرم بعد بریزم ظرف اب بریزم روش مثل سیب زمینی ابپز ک شد له کنم بدم بهش؟؟