2777
2789
عنوان

شما جای من باشید چکار میکنید( خانواده شوهر)

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 39 پست
میگفت رسمشونه. خلاصه اشتباه کردممادرشوهرمم یه ادم افریطه ای هست که دومی ندارخاونم خیلی منو اذیت کرد ...

معلومه ازش چیع

همینکه نرفتی بهشون فهموندی حالام بعد از این دوری و دوستی کن واسه ادمای بی لیاقت سنگتموم نزار

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم با رفتارت کسی متوجه نمیشه

اولن همون کاری که سوهرت کرد رو بکن

اگه مادرشوهرت زنگ زد بگو شوهرم ابنجوری گفته و قبلشم با شوهرت هماهنگ باش

چون خودت میدونی مادرشوهرت زنگ میزنه

دومن شما اصلن وظیفه ای نداشتی برای هرمناسبتی کادو بدی

اشتباهت این بوده به حرف مادرشوهرت گوش کردی

نه عزیز. حتتتتنا بگو همسرت ب روی مادرش بیاره. یسری چیزارو بااااید گف ب زبون اورد. ممکنه بعضیا بگن. ن ...

شوهرم این کار را نمیکنه... گفت اونا نیاوردن بی شخصیت بودن به خانوادم ربطی نداره

یبار هم بابای زنداداشم رفته بود مکه به همه خانواده چه بزرگچهکوچیک سوغاتی دادن جز من خیلی حس بدی بود🤣

بازم یادم افتاد

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 

به نظر من الان هیچ واکنشی نده

بذار مادرشوهرت بهت بگه فلانی رو پاگشا کن

بعد اونجا گلایه رفتار جاریت رو بکن

دیگه هم تحویلش نگیر

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

جاری منم ۴ سال عقد بود.

من خودم با میل خودم کل مناسبت ها به جاریم و برادرشوهرم هدیه دادم...

اونم فقط طلا😐

بعد رفتن ماه عسل، برای همههههه سوغاتی اوردن، برای همسرم،برای بچه هام....فقط برای من تو کل فامیل نیاورد😲😵💫

منم دیگه مثل خودش شدم بهش هیچ هدیه ای ندادم!

من حتی مسافرتم می رفتم براش سوغاتی می اوردم...

واقعا خاک بر سرم🤣🤣🤣

به هیچکی ام نگفتم، اصلا برام مهم نبود...

فقط به همسرم فهموندم که توقع نداشته باشه بعد از اون برای داداش جون و زن داداش جونش هدیه بدم😁

به نظر من الان هیچ واکنشی نده بذار مادرشوهرت بهت بگه فلانی رو پاگشا کن بعد اونجا گلایه رفتار جاریت ر ...

باشه. مادرشوهرم خودش عوضیه... خیلی بین دوتا پسزش فرق گذاشت.