اره گلم نوشتم تو پست بعدیم ..من جفتش پسر بود اولی صورتم کک ومکی شد ، هرچی میخوردم بالا میاوردم ...ولی پسر دومیم تهوع داشتم ولی اصلا بالا نمیاوردم و این خیلی بدتر بود...من یه چیزی رو که فهمیدم اینه که تو جفت بچه هام تا ۷ ماهگی اصلا شکم نداشتم ولی بعدش خیلی بزرگ میشد و این حالت بزرگی به سمت ناف بود پهلوهام کوچکتر بود ..خیلیا دیدم میگن دختر پهلوها هم بزرگ میشه،ولی من بسمت ناف فقط
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین اگه به دلت افتاده پسر،من وقتی باردار بودم همسایه هامونم میگفتن بهت میاد دختر باشه ،ولی صاحبخونه م گفت هر چی به دلته همونه ،گفتم پسر ،سونو رفتم هنوز نگفته بود خودم میدونستم پسر 😁ولی به چیزای ترش دوست داشتن نیست اصلا ،
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
سلامت باشی.والا دو سه هفتگی کهدنمیدونستم حامله ام مثل خرس میخوردم و میخوابیدم بعد که فهمیدم باردارمم باز خوب بود خورد و خوراکم تااینکه پایان پنج هفته افتادم لک بینی و شکم درد. ۶ هفته رفتم سونو گفت اوکی اما قلب نیست باید دوهفته دیگه بیای،دکترم فقط گفت استراحت.الان دوروزه درد و لکم خوبه اما تهوع دارم و معدم داغونه.مزه ی همه چیز بد برام.حتی آب به زحمت میخورم.فقط میوه میخورم و یه چیزایی وبه زور میخورم که ضعیف نشم..کیک و شیرینی حالمو بد میکنه..کیوی و انار و پسته شور وپرتقال باز یکم بهتر میخورم..