2777
2789
خیلیا میگن علائم داره منم نمیدونم . شما تجربه بارداری دارید؟

اره گلم نوشتم تو پست بعدیم ..من جفتش پسر بود اولی صورتم کک ومکی شد ، هرچی میخوردم بالا میاوردم ...ولی پسر دومیم تهوع داشتم ولی اصلا بالا نمیاوردم و این خیلی بدتر بود...من یه چیزی رو که فهمیدم اینه که تو جفت بچه هام تا ۷ ماهگی اصلا شکم نداشتم ولی بعدش خیلی بزرگ میشد و این حالت بزرگی به سمت ناف بود پهلوهام کوچکتر بود ..خیلیا دیدم میگن دختر پهلوها هم بزرگ میشه،ولی من بسمت ناف فقط

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ۶ هفته ام تموم شدهبه دلم افتاده پسرهخوابشم دیدمچیزای ترش دوست دارم

ببین اگه به دلت افتاده پسر،من وقتی باردار بودم همسایه هامونم میگفتن بهت میاد دختر باشه ،ولی صاحبخونه م گفت هر چی به دلته همونه ،گفتم پسر ،سونو رفتم هنوز نگفته بود خودم میدونستم پسر 😁ولی به چیزای ترش دوست داشتن نیست اصلا ،

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

ببین اگه به دلت افتاده پسر،من وقتی باردار بودم همسایه هامونم میگفتن بهت میاد دختر باشه ،ولی صاحبخونه ...

من که هر وقت بچه مو تصور میکردم همیشه دختر تو ذهنم بود😍 حالا نمیدونم چون این هفته ها علائم خاصی مثل تهوع ندارم میگم شایدم پسر باشه🥰

ببین اگه به دلت افتاده پسر،من وقتی باردار بودم همسایه هامونم میگفتن بهت میاد دختر باشه ،ولی صاحبخونه ...

عزیززززم

اره من سر بارداری اولمم خودم زود فهمیدم دختره

اینم که هم به دلم افتاد هم خوابشو دیدم

دیگه منتظر سونو نیستم😂

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
من که هر وقت بچه مو تصور میکردم همیشه دختر تو ذهنم بود😍 حالا نمیدونم چون این هفته ها علائم خاصی مث ...

اصلا به علائم نیست من ابجیم علائمش صد دختر بود دیگه باور کرده بودیم دختر آخرش پسر بود

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗💖

اره من سر پسرم عاشق شیرینیجات شدم و از ترشی متنفر.الان عاشق شوری و ترشی ام.اصلا معلوم نمیکنه که چیه..

به دلم افتاده دختر اما مامانمینا میگن پسره..منم میگم شاید چون دلم دختر میخواد به دلم افتاده دختره.خواهرمم خواب دیده بود یه دختر بچه بغلش..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره گلم نوشتم تو پست بعدیم ..من جفتش پسر بود اولی صورتم کک ومکی شد ، هرچی میخوردم بالا میاوردم ...ول ...

اره پسر بچه میگن شکم تیز میشه. منم شکمم سر پسرم تیز بود و روبه جلو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به سلامتی علائمت چیاست؟

سلامت باشی.والا دو سه هفتگی کهدنمیدونستم حامله ام مثل خرس میخوردم و میخوابیدم بعد که فهمیدم باردارمم باز خوب بود خورد و خوراکم تااینکه پایان پنج هفته افتادم لک بینی و شکم درد. ۶ هفته رفتم سونو گفت اوکی اما قلب نیست باید دوهفته دیگه بیای،دکترم فقط گفت استراحت.الان دوروزه درد و لکم خوبه اما تهوع دارم و معدم داغونه.مزه ی همه چیز بد برام.حتی آب به زحمت میخورم.فقط میوه میخورم و یه چیزایی وبه زور میخورم که ضعیف نشم..کیک و شیرینی حالمو بد میکنه..کیوی و انار و پسته شور وپرتقال باز یکم بهتر میخورم..

1
5
10
15
20
25
30
35
40