2777
2789

۱😑

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

خاک بر سرشون واقعا

😭😭😭😭😭

نیازمند ۱۰ کیلو ماهیچهتیکر اعتیادم به موبایل منبع وسواسمخدایا دورت بگردم امروز پدرو مادر درونم بهت قول میدن اینکارو میکنم بدرود تا ۱ فروردین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید هوای تهران آلوده س هوای کرج نیس

کرجو تعطیل کردن

نه تهران🌝

وقتی در این 3ماه کرج و تهران چندین بار تعطیل شده ملارد و شهریار رو فیروز کوه و دماوند حساب کردن

تو اوج آنفولانزا و آلودگی هوای شاخص بالای 160 بچه های دبستانی میرفتن و میرن مدرسه چه انتظاری داری؟

تازه عنوان کردن در هر شرایطی باید برن مدرسه انگار بچه های ما انسان نیستن همش بیمارن دیگه خود مدیر پنج شنبه نا رو کلاس فوق گذاشته که انقدر غیبت داشتن رایگان بیان کلاس

وقتی در این 3ماه کرج و تهران چندین بار تعطیل شده ملارد و شهریار رو فیروز کوه و دماوند حساب کردنتو او ...

مارو فقط س روز تعطیل گردن