2777
2789
علاقه به درس خوندن باید برای خود بچه ایجاد بشه و شما میتونید بهش کمک کنید. زور واجبار و تهدید و فشار ...

معلم پارسالش گفت اگه همینجور پیش بره امسال تجدید میشه😭😭😭

والادپسر من نهمه هنوز گوشی هم نداره گوشی منو و پدرش هم با قانون میگیره روزی ۱ ساعت امممما لای کتاب و دفتر باز نمیشه هیچی انگار نه انگار محصله دخترمم چهارمه همینه هفته پیش کلا تکلیف نفرستاده واسه معلمش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نمیگه

گوشی زیاد دستشه؟ توی تلگرام و اینا هم میره؟ کجا میره توی گوشی؟

شاید درست نباشه اما یک مدت ارتباطاتش رو چک کنید ببینید با کی حرف میزنه. مدرسه رو تاره عوض کرده شاید با کسی دوست شده که نباید میشده.

"آن بولین، بیگناهترین زن تاریخ انگلیس که به بیعدالتی کشته شد"

نه ولی گوشی باباش دایم دستشه به زور میگیره شوهرمم بهش میده

مقصر همسرته .پس بی خیالش شو حرص خوردن تو تا وقتی همسرت حمایت نمیکنه فایده ندارع

با عرض معذرت فراوان اما .دزد راضی بز راضی .گور بابای ناراضی ..

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

دلم میسوزه ایندش خراب میشه😔😔

وقتی دل باباش نمیسوزه ..فقط بچه ی تو نیستا .بزار چند تایی رفوزه بشه .خودش به غلط کردم میافته .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

وقتی دل باباش نمیسوزه ..فقط بچه ی تو نیستا .بزار چند تایی رفوزه بشه .خودش به غلط کردم میافته .

دلم نمیخواد جلوی بقیه ابروش بره 😭😭😭اخه خودمم زیر سوال ممیرم😔