2777
2789
عنوان

به چشم زدن اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نه حقیقتا اما گاهی گیج میشم مثلا چند وقت پیش دونفر اومدن خونه ما سر یک موضوعی بحث داشتن و دعوا از شبی که اونا رفتن ما یک روز خوش ندیدیم بچم همون صبحش یهو مریض شد ۵..۶ روز بیمارستان بستری شد خیلی حالش بد بود مرخص شد حالا تهوع و استفراغ گرفت اون ی ذره بهتر شد با اینکه هنوز دلدرد داره ....خودم مریض شدم از دیروز

معتقدم هر آدمی دارای ی انرژیه

یکی مثبت یکی منفی

اون انرژی های دیگران ، رو ما تاثیر میذارن و باعث میشه

و کارامون تاثیر بزاره

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

معتقدم هر آدمی دارای ی انرژیهیکی مثبت یکی منفیاون انرژی های دیگران ، رو ما تاثیر میذارن و باعث میشه ...

من تو هر شرایطی انرژی مثبت میدم اما وقتی یکی حتی با نگاهش انرژی منفی میده کارام بهم میریزه

بله بسیار تجربه کردم تااینکه یاد گرفتم که با ذکر گفتن واقعا دفع میشه.هر روز هرموقع یادت میاد سوره فلق رو زیر لب زمزمه کن مثلا خودم موقع ظرف شستن یا گردگیری یادم میاد میخونم . و ذکر لا حول ولا....

عادت کن برنامه هاتو از قبل نگی. و اینایی که تجربه چشم زخمی ازشون داری کلا چیزای مهم زندگیتو نگو براشون

من تو هر شرایطی انرژی مثبت میدم اما وقتی یکی حتی با نگاهش انرژی منفی میده کارام بهم میریزه

باید دوری کنی حتما

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥