2777
2789

لمینت و کامپوزیت کلی فرقشه هااا

قیمتاشونم سه چهار برابر اختلاف داره!!

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امینت که اصلا کامپوزیت هم اگه دندونات مرتبه اصلا تراش نده رو دندونای خودت بزنه دندون اصلیتواصلا دست کاری نکنه که هر وقت خواستی در بیاری یا عمرشو کرده پشیمون شدی دندونای خودت سالم باشه

امینت که اصلا کامپوزیت هم اگه دندونات مرتبه اصلا تراش نده رو دندونای خودت بزنه دندون اصلیتواصلا دست ...

دندونای خودم مرتب و خوبه و دلمم نمیخواد دندونمو تراش بده شما تجربه شو داری ؟؟

بله من انجام دادمتراش ندادم اصلا و راضیم

کدوم شهذی اسم دکتر تو میتونی بگی ؟ بعد اینکه چند تا دندون باید انجام بدی ؟ من میخندم همه دندونام معلومه بعد تغییر رنگ نمیده به مرور باید تعویض بشه یا مثلا طول عمر داره ؟

ب نظرم تصمیتو گرفتی یکیشونو حتما انجام بدی پس ب نظرم با توجه ب نظر دندون پزشک و بودجت یکیرو انجام بذ ...

ببین دندونام بد نیست مرتبه ولی رنگشو دوست ندارم یه دکترهم پیدا کردم واحدی ۱۵ تومن قیمتشه خیلی طبیعی و خوب درمیاره بدون اسیب کامپوزیت این قیمت زیاد نیست؟

ببین دندونام بد نیست مرتبه ولی رنگشو دوست ندارم یه دکترهم پیدا کردم واحدی ۱۵ تومن قیمتشه خیلی طبیعی ...

نه عزیزم خیلی مناسبه که ب نظرم خوبه اگه کاراش طبیعیه انجام بده

تویی که داری امضا‌مو میبینی، خیلی خوشگل و نازیییی بوس به فرق سرت 🦖🤍  

کدوم شهذی اسم دکتر تو میتونی بگی ؟ بعد اینکه چند تا دندون باید انجام بدی ؟ من میخندم همه دندونام معل ...

من شمالم . در کل ۸تا بالا ۸تا پایین رو انجام میدن . طول عمرشم به مارکی که میزنی بستگی دداره . که البته اینطور نیست که مثلا بگن ۱۵سال سر ۱۵سال خراب بشه خیلی بیشتر میمونه یا ممکنه یه دونش خراب بشه کنده بشه میتونی دوباره همونو ترمیم کنی . بعد مال منو بعد ۲۰روز گفت بیا روش یه لایه نانو سرامیک زد که بی رنگ بود میگفت این استحکام و طول عمرشو بیشتر میکنه . مثل برچسب روی گوشی . اگه دندون ضربه بخوره اون اسیب میبینه کامپوزیتت سالم میمونه یا مثلا چای و قهوه و اینا باعث میشه زود تر رنگش برگرده که نانو سرامیک باعث میشه کامپوزیت در تر خراب بشه درکل