2777
2789
عنوان

خیلی حرف بار نامزدم کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 39 پست

اشتباه کردی نامزد منم عین نامزد تو بود ، یه روزی بهش چیزی گفتم با اینکه ۴ سال دوست بودیم ، باهام برگشت دوباره ولی دیگ اون ارزش قبلی رو براش ندارم.

دنیایی هم دوست داشته باشه دیگه به اون چشم نمیبینتت

حالا همین مرد یه بدی بزرگ داره اونم اینکه نمیدونم بی برنامس بی نظمه از اول این ۷ ماه تا الان قراره ...

نه دیگه یه راهی رو شروع کردی تا تهش برو چون اگه عقب بکشی ممکنه دوباره با بی نظمی هیچ حرکتی برای آینده اتون نزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نمونه از کاراشو بگو که بهش عمل نکرده مثلا چی؟؟؟شغلش چیه؟؟

کافه داشت داده برادرش همینطوری الان خودش هیچی.

دوتا ماشین داره ، قرار بود ماشینشو بفروشه کار راه بندازه خبری نشد گفت یه فکرای دیگه دارم

و اون فکرایی که داشت رو هررر بار ی برنامه داره هر بارم نمیبینم که نتیجه داده باشه همش میگه اره فلانی قول داده فلان روز اینطور بشه و اون روز من نمیبینم برسه .

بهم میگه بزار پول بیاد دستم بریم فلان کارو بکن تو ، منم به امیدش میشینم ولی هییییچ خبری نیس ن پولی میاد ن هیچ و حتی یادش میره ب من قول داده. الکی بهم قول میده و بعد عمل نمیکنه ( ک همش بهونش اینه بزار پول بیاد داستم حتما انجام میدم حواسم ب قولی ک دادم هست) ولی من نمیدونم کی قراره اون پول بیاد دستش ؟ چرا وقتی نمیتونه الکی قول میده به من بعد ذوقم کور میشه ؟

کاربری دست دو نفره .....
حالا همین مرد یه بدی بزرگ داره اونم اینکه نمیدونم بی برنامس بی نظمه از اول این ۷ ماه تا الان قراره ...

خب شاید شرایط جور نشده.زشت نیست به زور بهش میگی بیا؟بعدا تاثیر بد میذاره تو زندگیت.7ماه که زیاد نیست

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

خب شاید شرایط جور نشده.زشت نیست به زور بهش میگی بیا؟بعدا تاثیر بد میذاره تو زندگیت.7ماه که زیاد نیست

ن اتفاقا من هیچ عجله ای نمیکنم اون خودش بیشتر عجله داره. ولی خوب شرایطمون رو درست نمیکنه

کاربری دست دو نفره .....
اگه مطمئنی که حرفاش درسته واقعاا تلاش کرده و نشده که شما مقصری و باید عذرخواهی کنی، اگرم مطمئن نیستی ...

مطمعن نیستم درسته که پول در اوردن برا جونها سخته ولی اخه ۷ ماهههه من منتظرم وقتی میببنه از ی راهی نمیشه براش ی فکر دیگه باید بکنه مگه من بیکارم بشینم هی ده روز دیگه بیست روز دیگه بهم بگه اوضاع درست میشه.

کاربری دست دو نفره .....
کافه داشت داده برادرش همینطوری الان خودش هیچی.دوتا ماشین داره ، قرار بود ماشینشو بفروشه کار راه بند ...

با این چیزایی که تعریف کردی حق داری مردی هم که تکلیفشو با خودش ندونه و نتونه درست تصمیم بگیره ادمو پیر میکنه ولی مسالمت امیز حلش کن اگه دیدی از توانت خارجه پدر مادرت باهاش صحبت کنن چون شما دوتا فقط روتون به روی هم باز میشه و بی احترامی میشه بینتون.

فکر کردی اگه بکوبونیش حلش میکنه نه تازه بدترممیشه اوضاعش

ن اتفاقا من هیچ عجله ای نمیکنم اون خودش بیشتر عجله داره. ولی خوب شرایطمون رو درست نمیکنه

اگه عجله ای نداری این توهین ها برا چیه؟حتی اگه میخوای از بلاتکلیفی در بیای باز مدل حرف زدن خیلی مهمه.

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏