2777
2789

سنگر بستین واسه حاشیه فقط😐

-

من موقع گریه کردن و حرص خوردن لبام ورم میکنه به طرز فجیهی

بینی که عادیه موقع گریه کردن ولی جدیدا لبام یه رنگ پر رنگی میگیره عین اینکه رژ زدم و شروع میکنه ورم کردن خیلی زیاد

سری قبلم مامانم میگفت ژل زدی؟

هرچقدرم سرچ کردم چیز خاصی دستگیرم نشد

کسی تاحالا این اینجوری شده؟ خطرناکه که برم دکتر؟!

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گریه نکن

وا.

خب مشکل یه چیزی هست

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

فک نکنم خطرناک باشهعب نداره خوشگله😂🫠

خیلی عجیبه

قرصی چیزی نمیخوری اون موقع که آروم شی؟

نه هیچی

فقط عمیقا گریه میکنم و بعضی اوقات خیلی داد میکشم جوری که حس میکنم روحم از تنم جدا میشه.

واقعا میخوایی بری دکتر بگی موقع گریه کردن لب هام بزرگ میشه 🙁

بابا خب میگم شاید یه بیماری چیزی هست قبلا اینجوری نمیشدم جدیدا سه چهار باریه میبینم😐

نه هیچیفقط عمیقا گریه میکنم و بعضی اوقات خیلی داد میکشم جوری که حس میکنم روحم از تنم جدا میشه.

عجیبه. امیدوارم بعد از این لبت خندون باشه اما اگر یه زمانی اتفاق افتاد همون روز که هنوز لبات ورم داره برو دکتر تا ببینه چجوری شده.

شاید حساسیت به چیزی داری ولی اتفاقی همزمان با گریه اینجوری شده.