2777
2789

یکی از دوستام دانشجو پزشکیه قبلنا همیشه من بهش زنگ میزدم احوالشو میپرسیدم یه مدت تصمیم گرفتم بهش زنگ نزنم ببینم اونم حال منو میپرسه که بعد از سه سال یه زنگم نزد حالا چند لحظه پیش گوشیم زنگ خورد دیدم اونه جوابشو ندادم

یکی دیگه از دوستامم همیشه من بهش زنگ میزدم از ده بار زنگی که بهش میزدم یه بارشو جواب میداد یا اگرم جواب نمیداد پیام میداد ببخشید دستم بنده یا بیرونم ولی دیگه خودش زنگ نمیزد تا اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شد و کلا دیگه خیلی دیر به دیر حرف میزدیم دوماه پیش بهش زنگ زدم جواب نداد حتی دیگه یه پیامم نداد منم دوماهه کاری به کارش نداشتم تا اینکه دوروز پیش زنگ زد گوشی رو قطع کردم

به نظرتون حق دارم؟

ارتباطمو کلا باهاشون قطع کنم به نظرتون؟

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کارو کردی

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

تو عین منی دقیقا منم همشونو خط قرمز زدم حتی خواهرامو خودتو سبک نکن

همین کارو میکنم اون زمانا ساده و خر بودم همش میگفتم دوست صمیمیم و این حرفا

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️