2777
2789
عنوان

فک کنم 1️⃣6️⃣ گرم طلا میخام گند بزنم توش

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 40 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکت باشه عزیزم ولی من پشیمون شدم نمیفروشم

معلومه ک نباید بفروشی اخه گوشی چیزیه طلا بفروشی

قسطیم میشه خرید

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

در کل همیشه گوشی باید مبلغی برداری خدای نکرده صبح خراب شد پول داشته باشی تا شب بخری ن اینکه خدای نکرده بدزدن یا ازبین رفت ادم بشینه بزنه تو کلش ایفون عالیه برای کسی ک درامد عادیش درهمون حد باشه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
در کل همیشه گوشی باید مبلغی برداری خدای نکرده صبح خراب شد پول داشته باشی تا شب بخری ن اینکه خدای نکر ...

می تونه شوهرم ولی میخاستم خودم بخرم

الان پیشمون شدم

می تونه شوهرم ولی میخاستم خودم بخرم الان پیشمون شدم

خودت نخر اگ شوهرت انقدر درامد داره مثلا پول ایفون مال چندروز کارکردنشه ک صد درصد برات میخره دیگه

خودت نخر اگ شوهرت انقدر درامد داره مثلا پول ایفون مال چندروز کارکردنشه ک صد درصد برات میخره دیگه

پول چند روزش که نه ولی تا عید می تونه

ولی میگم که چی چکارش کنم

پول چند روزش که نه ولی تا عید می تونه ولی میگم که چی چکارش کنم

تورو نمیدونم من بهترین چیزو بخرم ذوقش مال چند روزمه

طلا فروختم ماشین خریدم دوباره ماشین فروختم نصف طلاهام تونستم بخرم

تورو نمیدونم من بهترین چیزو بخرم ذوقش مال چند روزمه طلا فروختم ماشین خریدم دوباره ماشین فروختم نصف ط ...

ای خواهر من آنقدر آدم حسود دورمه اگ طلای چیزی گوشی خوبی میگن هه فخر میفروشه ولی بخدا اگ مثلا بعضیا تا یه چیز میخرن میگن فلانی راستی دیدی النگوهام و یا دیدی ماشینم عوض کردم شروع میکنن به تعریف و تمجید ولی اونا یه تبریک نمیگن هیچ صدتا ایرادم میگیرن

ای خواهر من آنقدر آدم حسود دورمه اگ طلای چیزی گوشی خوبی میگن هه فخر میفروشه ولی بخدا اگ مثلا بعضیا ت ...

پس بهت حسادت میکنن منم همینکارو میکنن چراغ خاموش جولو برو پولاتو جمع کن یهو خونتو عوض کن

من یهو ماشین خریدم هیچکس تبریک نگفت جاریمم همیشه زنگ میزد فضولی یبارم از حرصش زنگ نزد تو چشم نباش یهو پیشزفت کن بزار تعجب کنن