2777
2789
میتونم یه سوال بپرسم دلیل اینکه چند ماهه دهن همه رو از این سوال سرویس کردی چیه ممنون میشم اگه جواب ب ...

رفتم تاپیکاشو دیدم 🥲

دقیقا فقط تو محور خوشگلیو ازدواج بعداز طلاق بود

شاید داره مقایسه میکنه😞

ولی کاش اینو بدونه هرکسی زیباییه خودشو داره ولی دست بالای دستم زیاده

شخصیته ک زیباییو چندبرابر میکنه یا زیبایی به منفور بودن

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفتم تاپیکاشو دیدم 🥲دقیقا فقط تو محور خوشگلیو ازدواج بعداز طلاق بودشاید داره مقایسه میکنه😞ولی کاش ...

واقعا؟

چقدر عجیب و بد🥲

آخه خیلی ها خوشگلن ولی بازم جدا میشن

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

پوست سفید

زاویه فک

دماغ متناسب نه دماغ باریک و نه خیلی دماغ گنده

نه خیلی لب گنده نه خیلی لب نازک متناسب

ابرو ها معمولی نه خیلی ابرو موکتی نه ابرو نازک مثل نخ

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

واقعا؟چقدر عجیب و بد🥲آخه خیلی ها خوشگلن ولی بازم جدا میشن

دیگه هرکی قسمتش یجوره دیگه🤕البته دقت تو انتخابم بی تاثیر نیست

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
از نظر من چشای سبز یا ابی خیلی خوشگل میکنه

قبلا همین نظرو داشتم

میدونی چون کمیابه سبز آبی واسه این وقتی میبینیم ذوق میکنیم

ولی عادی شد برام ذوق دیدنشون همون دو بار اوله عادی میشه (توهینی چیزی نمیکنمب چشم رنگیااا ناراحت نشید)

مثلا دوستم چشماش سبزه بعضی رنگ شال ها اصلا بهش نمیاد یا یکیشون آبیه خیلی روشنه بخدا فقط شال آبی و سفید بهش میاد بقیشونو میپوشه کاملا زیباییش کم میشه

قهوه ای زیاد هست ولی وااااااااااقعاااااااا جذابیتی داره ک هیچی نداره همیشه جذابه با هراستایلی جذابه

بعدم قهوه ای رنگ نیست؟؟ مام چشم رنگیم خخخخ

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

اوه سیسی من تو رو دیدم واقعا قشنگی 🌹تو هم فکر کنم عکس منو دیدی نه ؟

قربونت برم آره یادمه توی تاپیکم بودی

اره دیدمت خوشگلی توام ماشالا خانوم معلم

تاپیکم چند وقت پیش زدم پربازید شد شاید خیلیاتون دیده باشید منو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

قبلا همین نظرو داشتممیدونی چون کمیابه سبز آبی واسه این وقتی میبینیم ذوق میکنیمولی عادی شد برام ذوق د ...

بر منکرش لعنت😁

من آجیم چشاش قهوه ایه ماشالله انقده خوشگله ک نگو

مژه هاش فر صورتش سفید لباش کوچولو بینیشم معمولی ولی قربونش برم خیییلی قشنگه واقعا

😂😂😂ولی خوشگله دیگ واقعاا قشنگه

اینطور خوشگلی رو قبول ندارم والا خخخ

دور از جونت ولی خرم کامپوزیت کنه فکشو یکم دستکاری کنه قیافش 180 درجه عوض میشه خخخخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

اون که جذبم میکنه اول هوش و استعداد و متانت و وقار و خشوع به فردبعد همه ی بالایی ها قیافش رو برام دل ...

دقیقا

از زاویه فک و زاویه چونه و گونه مهم تر

ادب صدا لحن و شخصیته

خودم بارها شده جذب یک آدم با ظاهر معمولی که زیر چشماش گود بوده غبغب داشته چین و چروک داشته

یعنی جذب آدمی که هیچ معیار زیبایی نداشته شدم بخاطر متانت و وقار و انرژی جذابش

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات