2777
2789

سلام

من بابام فوق العاده پولداره..یه عالمه ملک داره طوری که تا حالا تو زندگیم ۲۰ سالم یک بارم اجاره نشین نبودیم و کلا دوتا خونه عوض کردیم اونم فقط برای اینکه خونه بزرگ تر باشه

بهترین ماشین اخر مدلم داره بابام..که الان اینجا نمیتونم بگم میترسم اشنا بشناستم

اما به ما اصلا خرجی نمیده،ب مادرم اصلا پول نمیده اصلا که مامانم بیاد بده ب ما،ما خودمون خرج خونه رو میدیم مثلا مواد غذایی و اینا بابامم اکثر سال خونه نیست مشغول کاره،اگه خودش باشه خودش میخره نباشه براش مهم نیست مثلا ما چجور بگذرونیم

البته ما بچه هاش یه پول بخور نمیری حقوق میگیریم

از اونم میایم برا خونه خرید میکنیم،هزینه های مواد غذایی خیلی زیاد شده طوری که واقعا بهمون فشار میاد،من خودم الان چند ساله یه دست لباس نخریدم،مامانم بدتر از خودم!

بعد به بابام گفته کارتم خالیه سی هزارتومن توشه،بابامم اصلا براش مهم نبود هیچ پولی ام بهش نداده

برای ما هم کاری نمیکنه

چی بگم والا..میخوام حلال نکنم دلم نمیاد

اینم بگم قبلا که ما بچه تر بودیم بابام دست بزن داشت مامانمو میزد و مارو هم اگه مخالفت میکردیم میزد،مثلا خاستگار میاورد تو خونه برا ما دخترا مخالفت میکردیم کلی بهمون انگ میچسبوند که شما خرابید و تهدید میکرد نمیزارم برید دانشگاه و ..حالا فک نکنید ادم حسابی میاوردا نه..

و اینکه بگم ما جز دانشگاه و کار هیچ جا نمیزاره بریم مثلا با دوستی کسی بیرون رفتن برامون قفله

کلا هرچی پول داره برا خودش و راحتیش داره

من اگه بابام یه کارمندی بود با ۲۰تومن حقوق ما رفاهمون بیشتر بود🙂

اخه گوشت دیگه چیه

پولمون نرسه نمیخریم ما

بابام خودش بهترین غذاهارو میخوره

شما بگید چاره چیه

وقتی اکثر سال خونه نیست دلیلی ندارد برای بیرون رفتنتون ازش اجازه بگیرید.به سن عقلی رسیدید که بتونید حتی بدون اطلاع از خونه برید بیرون و زندگی مستقل داشته باشید ..خودتون بهش رو دادید ..از.الانم حتما هیچ کدوم از خونه ها به نام مادرت نیست پرده به نام مادر بزرگت یا زن مخفیش .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابات و بترسونید که خرجی ندی شکایت میکنیم برا نفقه ولی خیلی تعجبیه چرا با این همه ثروت انقد خسیسه اخه شغلش چیه؟از اول پولدار بوده یا با تلاش خودش بالا اومده؟

هیچی پدر شما امانت دارن ثروت در این دنیا هستن

از این آدما زیادن، پول رو استفاده نمیکنن و فقط امانت نگه میدارن برای نسل بعدی

بنظرم کسی که با این سن تغییر نکرده دیگه راه چاره ای برای تغییرش نیست

وقتی اکثر سال خونه نیست دلیلی ندارد برای بیرون رفتنتون ازش اجازه بگیرید.به سن عقلی رسیدید که بتونید ...

نه اتفاقا چند وقتی بود مامانم گیر داد یه چیزی بزن ب نامم بعد این همه سال

اخر سر بابام گفت تو دنبال پولمی

نه اتفاقا چند وقتی بود مامانم گیر داد یه چیزی بزن ب نامم بعد این همه سالاخر سر بابام گفت تو دنبال پو ...

مادرت مهریه داره ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

وقتی اکثر سال خونه نیست دلیلی ندارد برای بیرون رفتنتون ازش اجازه بگیرید.به سن عقلی رسیدید که بتونید ...

نه یه مدت مامانم دید زنای دیگه خونه ب نامشونه گیر داد ب بابام یه چیز کوچیکی بزن ب نامم بعد این همه سال بابامم نداد گفت تو دنبال پولمی