2777
2789
عنوان

کسی هست اطرافتون که جاریش پزشک باشه خودش هیچ

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 35 پست

نه من ندیدم تو اطرافیان ولی جاریت اگه اهل قیافه گرفتن نباشه مشکلی پیش نمیاد

زندایی من دخترخالش تو روسیه از این پولی ها دندون پزشکی میخونه که یه سالم همکلاسی من بود اینقدر میاد پیش من کلاس میذاره حالمو بهم زده همش میاد با سرکوفت که اره باهم کلاسی بودین اون کجا تو کجا گفتم زندایی خودت دندونپزشک میشدی چیکار میکردی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جاریم از من کوچیکتره، وکیل پایه یک دادگسترییه. ارشد جزا و جرم شناسیه. دفتر وکالت از خودشه. از نظر مالی کاملا تامین شده است. همسرش یکی از بازاری های تهرانه و جفتشون خونه دارن و غیر از دفتر وکالت، مغازه و انبار توی بازار تهران دارن.

منم مدرکم دیپلمه. خانه دارم. همسرمم مدرکش دیپلمه، بازنشسته دولته.

نه حسادت نمیکنم. جاری من نون تلاش و درس خوندنشو میخوره. همسرش هم همینطور

شرمنده ام که بی تو نفس می کشم هنوز
حسودیت نمیشه

اوایل چرا. بعد دیدم نه بابا اینقدر بدبخته عرضه نداره ی غذا بپذه. اگر پولش نباشه میمیره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

معمولا خونواده ها از لحاظ فرهنگی تو یه سطحن نمیشه که یه پسر پزشک باشه یکی دیپلمالبته من ندیدم

من خیلی دیدم یه بچه درس خون یکی نه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

زن برادرم دوست دوران راهنماییمه از من تنبل تر بود الان پزشکه من سال کنکورم دخترم دنیا اومد نتونستم ب ...

خواهر شوهر مگه به زن برادر حسودی میکنه. من زن برادرم هر پیشرفتی کنه برای ما افتخاره.

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

عزیزم وضع مالی خانوادش خوب بوده ک فرستادنش خارج از کشور؟

شوهرش املاکیه تو یه شهرستان کوچیک دوتا بچه هم داشت بچه هاشو مامانش نگه میداره سالی دوبار میاد ایران شوهرشم سالی یک بار میره یک ماه میمونه پیشش تو خوابگاه

طفلی بچه هاش داغون شدن اینقدر گریه کردن

یه سری مامانشو دیدیم میگفت شوهرش هرچی درمیاره میفرسته براش اینقدم درساش سنگینه لباساشو وقت نمیکنه بشوره و میندازه دور درکل همشون اینقدر قیافه میگیرن از مامان و خاله هاشو و زنداداششو شده افتخار کل فامیلشون چند وقت پیش دانشگاشو چک کردم از نظر ایران معتبر هم نیست